De ce clubul a avut nevoie de banii lui Rednic. Cine a făcut ”gaură” în buget


sursa: gsp.ro
Mircea Rednic a împrumutat zilele acestea clubul din Ștefan cel Mare cu 200.000 de euro și Alexandru David a precizat de ce a fost nevoit să apeleze la ajutorul antrenorului și cine a făcut ”gaură” în bugetul clubului.

„Este adevărat că Mircea Rednic a împrumutat clubul cu 200.000 de euro, dar nu este adevărat faptul că nu am fi putut pleca în cantonament fără acești bani. Vreau să-i mulțumesc pe această cale că ne-a ajutat. Este un gest frumos pe care l-a făcut. Practic ne-a împrumutat pentru câteva zile. Depinde cât durează până intră banii din drepturile TV. În mod normal, plățile sunt planificate pentru data de 15 ianuarie. Deci practic, noi într-o săptămână putem să-i dăm banii înapoi, cu mulțumirile de rigoare. Nu cu dobândă. Nu există așa ceva, lucrurile sunt clare. Există un contract înregistrat la Ligă și în momentul în care vor intra banii din drepturile TV, Mircea Rednic își va primii banii înapoi” a dezvăluit Alexandru David, la Digi Sport.

„Jucătorii care au plecat, au primit anumite compensații. Suma a fost una destul de mare, care nu era prevăzută în bugetul de cheltuieli pentru că atunci când am semnat jucătorii nu ne-am gândit că lucrurile nu vor merge bine. Plus că ar fi trebuit să primim 400.000 de la Rostov, bani care nu au venit încă (nr. din transferul lui Miha Mevlja, jucător plecat sezonul precedent)”. Alexandru David, președinte Dinamo

Citește și:

S-a stabilit situația unui jucător important: ”Nu va pleca în cantonament”

-->
Previous Vin vremuri grele pentru cei care refuză REZILIEREA. Ce vor păți
Next S-a stabilit situația unui jucător important: ”Nu va pleca în cantonament”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *