--> -->

De ce clienții au încredere în Betano, prezent și pe doardinamo.ro


-->
Creșterea tranzacțiilor digitale este uriașă. În cele mai aglomerate momente, avem responsabilitatea să efectuăm în siguranță 80.000 tranzacții ale clienților pe secundă. În același timp, preocuparea clienților pentru efectuarea sigură a tranzacțiilor în lumea digitală devine din ce în ce mai puternică. Există un procentaj mare al clienților care nu au încredere în companii când vine vorba de datele lor personale, temându-se că acestea vor fi vândute companiilor de publicitate pentru campanii de marketing.

Cu toate acestea, lipsa de încredere a clienților este justificată până la un punct din cauza „cazierului” recent de date furate și de atacuri digitale. Marile companii care nu au un control puternic asupra datelor și serviciilor pierd clienți pentru că nu pot câștiga încrederea lor privind securitatea, confidențialitatea și integritatea datelor personale.

Betano a fixat Jocul Responsabil ca una dintre strategiile esențiale în 2019 și a pus siguranța datelor clienților și integritatea serviciilor pe primul plan. Clienții Betano efectuează toate tranzacțiile printr-un click fie în aplicație, fie în browser-ul web.

Cei de la Betano au proiectat toată infrastructura pentru a atinge standarde riguroase de securitate și confidențialitate, bazându-se pe cele mai bune soluții disponibile. Astfel, creșterea bazei de clienți, una dintre cele mai mari în pariurilor online în țările în care casa de pariuri este prezentă, nu este o întâmplare.

Clienții au încredere în Betano deoarece știu că tratează cu maximă seriozitate proprietatea datelor și utilizarea acestora. Rămân alături pentru că oferă condiții de utilizare transparente și o politică de confidențialitate care respectă cele mai noi norme. Clienții vor să fie siguri că informațiile lor personale și activitatea de gambling nu va fi divulgată unor terți neautorizați. Doar în 2018 s-a răspuns la peste 12.600 de cereri ale clienților care doreau mai multe informații în legătură cu tipurile de date prelucrate pentru oferirea serviciilor de pariuri sportive și cazinou.

Clienții oferă către Betano aceste informații având încredere în serviciile oferite și știind că s-au luat cele mai bune măsuri tehnice și procedurale pentru a proteja datele de la folosirea greșită a lor, accesul unor persoane neautorizate, dezvăluirea lor către persoane neautorizate, pierderea, schimbarea sau distrugerea lor. Doar angajați privilegiați pot modifica date, într-o manieră total controlată și doar pentru îmbunătățirea serviciilor. Toți clienții au dreptul să afle ce fel de date se păstrează în baza de date într-un mod rapid și ușor, cu un singur click. Se caută cele mai potrivite mijloace și se desfășoară activitatea după o perioadă de training, în car se combină bucuria cu securitatea și protecția datelor personale ale clienților casei de pariuri.

Serviciile online securizate sunt fundamentale pentru Betano și una dintre cheile către succes în această industrie competitivă. Compania se asigură în mod regulat că mecanismele de securitate funcționează adecvat și folosește ISO/IEC 27001:2013 și PCI DSS, cele mai ridicate standarde de securitate internaționale care validează practicile adoptate pentru a asigura confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea datelor clienților. Ca furnizor de servicii comerciale, Betano este auditat anual de Lloyd’s pentru implementarea ISO 27001:2013, se efectuează scanări de vulnerabilitate la cel mult 3 luni, există un sistem tehnic de pariuri sportive și cazinou auditat de cel puțin două ori pe an de companii externe și  evaluatori externi specializați în verificarea codului Betano pentru a confirma securitatea. Toate aceste audituri (interne și externe) sunt plănuite la început de an și compania urmăză întocmai programul anual.

Prin serviciile digitale de pariuri sportive și cazinou, se efectuează zilnic un număr uriaș de tranzacții. De fiecare dată când un utilizator introduce date, efectuează plăți sau trimite informații sensibile, Betano criptează aceste date înainte ca ele să fie trimise de pe computerul sau aplicația clientului. În acest mod, datele pot fi decriptate doar în serverele companiei. Similar, paginile web Betano care pot fi accesate de clienți sunt criptate în serverele companiei și pot fi decriptate doar de computerul utilizatorilor. Orientativ, browsere web precum Chrome, Firefox și Opera folosesc criptări AES-256 bits, iar serverele Betano nu pot fi accesate cu browsere ce nu îndeplinesc cerința minimă de securitate de 128 bits.

De asemenea, Betano știe cât de important este ca infrastructura potrivită să fie susținută de angajați pregătiți corespunzător. Există programe anuale de instruire profesională în securitate care conțin cursuri specializate pentru toate departamentele și acoperă atât teme generale cât și specializate în securitate, consimțământ și joc responsabil. Pe lângă toate măsurile luate de Betano, se sugerează și alte măsuri de securitate pe care clienții le pot lua pe site-ul companiei pentru a face activitatea de pariuri și mai sigură, cum ar fi setarea limitelor maxime de pariere și notificările speciale către utilizatori.

Betano țintește în continuare către un joc responsabil în urma unei campanii către publicul țintă. S-au desfășurat tehnici și algoritmi care pot semnala utilizatori care nu au împlinit 18 ani, care ar putea avea o dependență de jocuri de noroc sau conturi care au fost furate, și, ca urmare, se iau toate măsurile pentru blocarea acestor conturi.

Citește și:

Încă o promisiune pentru fani de la unul dintre titularii lui Rednic

-->
Previous Mattia Montini dezvăluie PLANUL lui Rednic. De ce nu mai iese prin Bucureşti
Next Încă o promisiune pentru fani de la unul dintre titularii lui Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.