De ce au picat negocierile cu One


-->
Ultimul episod din telenovela „Dinamo se vinde” s-a încheiat cu un rezultat nefast pentru club și pentru suporterii roș-albilor. Discuțiile privind cedarea acțiunilor de către Dorin Șerdean grupului „One Tower” s-au blocat.

Dorin Iacob, tatăl administratorului special dinamovist Vlad Iacob, a fost în ultima perioadă implicat în negocierile intense dintre Șerdean-Dinamo-One Tower și alți potențiali investitori. Acesta a explicat în urmă cu puține momente ce s-a întâmplat, într-un dialog exclusiv cu Gazeta Sporturilor.

„Usturătoare lecție pentru Dorin Șerdean. E groggy acum, se gândește ce să facă pozitiv pentru Dinamo. Ne-am tot întâlnit în ultimele zile, dar… Între One și Șerdean lucrurile s-au închis, fiindcă o corporație nu intră în situații litigioase. Noi, miercuri, am ajuns la o concluzie cu Șerdean să accepte ultima ofertă, dar dincoace s-a închis. Era prea târziu!

În acest moment, pot să afirm că s-a ieșit din orice termen, situație. A mai fost și încercarea de negociere a lui Țălnar și Andone, care a mai creat neliniște. Știu cert că domnul Andone s-a dus la One și le-a zis că există antecontract. Probabil, a vrut să impresioneze ca Șerdean să cedeze, să se facă trecerea, doar că acest lucru a încurcat și mai mult, a făcut rău.”

Șerdean și-a dat seama de greșeală

O corporație listată la bursă nu stă ca la târg! Faptul că nu s-au respectat termene a dus la situația asta. Domnul Șerdean a realizat, probabil, ce greșeli a făcut. Aseară a comunicat cu noi și a transmis că a fost de acord cu oferta, dar, din păcate, procedura unei companii ca One a fost închisă. Și nu s-a mai reluat, oricât am încercat.

Nu au fost respectați termenii, trebuia să se încheie luni seară, pentru ca marți să se prezinte închiderea. Șerdean a venit abia miercuri la gânduri mai bune, desprins de influențele care au fost. A fost tardiv, neînțelegând detaliile negocierii. Fiind vorba de corporații listate la burse, nu pot fi speculate/discutate/comunicate decât atunci când se întâmplă în mod concret. Nu mai speculăm!

Să vedem ce alte formule mai avem, ca să găsim soluții pentru un nou plan de reorganizare și de restructurare, care să ajungă pe masa judecătorului sindic”, a spus Dorin Iacob, pentru GSP.ro.

„Ce transmit dinamoviștilor? Cel mai important lucru pe care-l transmit, din experiența zilelor acestea, este că Dinamo este finanțabilă! Poate primi bani și se poate finanța. Este fals că ar fi făcut cineva un audit sau mai știu eu ce. Probabil, ideea a fost indusă de acei oameni care au zis că vor intra la negocieri. Multe lucruri false aruncate pe piață! Dinamo își poate continua activitatea, au înțeles și cei care vor veni ca acționari, vor împrumuta, vor sponsoriza.

Dinamo e într-o frământare continuă. Dar subliniez: o societate ca Dinamo în momentul prezent este sub supraveghere, în fiecare zi se auditează tot ceea ce face Dinamo, așa că totul e transparent, la vedere. Vom discuta discret mai departe, asta transmit suporterilor, vom continua să discutăm pentru atragerea unor surse de finanțare.

Atmosferă tensionată din interior o înțeleg, grupuri și grupulețe care se acuză și-n cadrul DDB. Rețineți că totul este sub ochiul unui posibil investitor, aceste detalii îngreunează negocierile. Este un gen de imagine, fără rea intenție a suporterilor simpli!, dar care diminuează șansele de a găsi finanțare. Le-aș recomanda fanilor să fie mai riguroși, să stea în comunicare doar cu conducerea clubului”, a concluzionat Iacob.

Citește și:

Ce plan are Murad la Dinamo: ”E nevoie”

Previous S-au încheiat negocierile cu grupul One
Next Mohammad Murad oferă ultimele vești

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *