De ce astăzi e zi de mare sărbătoare pentru Mutu


Directorul general al dinamoviștilor nu a adormit prea bine aseară pentru că își dorea extraordinar de mult ca Dinamo să câștige și evident, să se încurce Viitorul și FCSB și să devină campion. Adrian Mutu a totuși a sărbătorit astăzi două evenimente – băiețelul lui a împlinit o lună și clubul Dinamo 69 de ani.

„Bună dimineața, dragi prieteni, abia ce m-am trezit și puțin gust amar mi-a rămas după seara de ieri chiar dacă aveam a treia șansa de a câștiga titlu. In fine am jucat un play-off extraordinar care ne da speranțe mari pentru sezonul viitor. As vrea sa felicit echipa Viitorul Constanța pentru câștigarea campionatului și bineînțeles pe nașul meu, Gheorghe Hagi pentru tot ce a realizat cu aceasta echipa ! Nașule, ne vedem sezonul următor!

Astăzi 14 Mai este o zi specială pentru mine din 2 motive foarte, dar foarte importante și anume: Băiatul meu, Tiago-Adrian face o luna și azi se împlinesc 69 de ani de la înființarea clubului nostru drag FC Dinamo București” a scris Adrian Mutu pe facebook.

Previous ”Câini mici”, dar voinici! Ce au făcut astăzi în prima manșă a semifinalei
Next Larisa Iordache a obținut astăzi o nouă medalie de aur

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *