De ce a venit Cosmin Matei la Dinamo


Cosmin Matei are parte de o parte a doua a sezonului mai bună în tricoul alb-roșu. Decarul lui Dinamo a reușit să marcheze de un gol cu Rapid și un altul cu FC Argeș, anulat complet eronat.

Acesta a oferit un interviu celor de la Dinamo TV, difuzat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

”Situația nu este simplă, avem obligația să scoatem echipa din această perioadă dificilă. Lucrurile nu sunt simple, avem șansă în play-out să reușim să legăm victorii și să ducem echipa peste zona de baraj, acesta este obiectivul principal, ar da o liniște tuturor suporterilor.

Am venit la Dinamo din mai multe motive, unul ar fi că aveam o istorie la Dinamo, am venit cu inima deschisă să pun umărul ca echipa să rămână în prima ligă.

Este un meci în deplasare contra unei echipe puternice (n.r meciul cu CFR), este un meci important, dar consider că acest campionat începe cu prima etapă din play-out și atunci fiecare meci este ca o finală pentru noi”, a declarat Cosmin Matei într-un interviu video acordat paginii oficiale a clubului”, a declarat Cosmin Matei.

Fotbalistul a vorbit și despre reușita din derby-ul cu Rapid.

”Aveam nevoie să înscriu într-un astfel de meci, au fost niște perioade destul de dificile la Dinamo și am încercat cât mai repede să trec peste ele sau să nu mai afecteze în jocul meu”, a spus fotbalistul, unul dintre preferații lui Flavius Stoican.

”Suntem foartem conștienți în ce situație este echipa, de importanța meciurilor care urmează să vină, cu siguranță de la jucători, staff, lucrează în jurul lui Dinamo, vom face tot ce depinde de noi ca echipa să rămână în prima ligă.

Încet, încet să ducem Dinamo acolo unde îi este locul, să nu mai treacă prin momente dificile”, a mai zis el.

Citește și:

Iohannis: ”Gata, vom trăi cu el”

Previous Cum pierde Dinamo un jucător de Națională
Next Vine Mircea Lucescu la Dinamo?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *