De ce a plecat Penedo în relații amiabile. Colaborare în viitor cu Dinamo


Jaime Penedo a fost un portar atipic pentru Liga 1. Singurul jucător care a participat la Mondialul din Rusia 2018 a fost un exemplu de profesionalism, om de cuvânt, jucător care a dat totul pentru clubul la care a jucat. Chiar totul. Și sănătatea chiar. Venit după o perioadă extenuantă în Rusia, fără prea mare pauză, văzându-și o parte din familia rămasă în Panama doar câteva zile, el s-a întors la Dinamo și a intrat direct în ”pâine”. Iar ce nu știe multă lume este că aproape tot sezonul actual a jucat cu mari dureri din cauza unei pubalgii. Și nu s-a plâns niciodată, chiar dacă apărarea nu l-a ajutat mai deloc, iar el a încasat goluri pe bandă rulantă din această cauză.

Portarul panamez a obosit. El mărturisea într-un interviu realizat fix acum un an pentru doardinamo.ro că are de gând să se retragă după Campionatul Mondial din Rusia. Ce l-a făcut să semneze prelungirea cu Dinamo în vară? Conducerea i-a promis că va face totul ca în acest sezon echipa să câștige un trofeu și să fie mult mai puternică decât anul trecut. Doar că promisiunea nu s-a transformat în realitate, iar Penedo visa să-și încheie cariera cu un trofeu la echipa pe care a iubit-o atât de mult, Dinamo.

Acum el a simțit că nu mai este dorit de Rednic, care va aduce un portar în această perioadă, cel mai probabil pe Logan Bailly, și a ales să plece decât să ajungă să fie rezervă. ”Mi-aș fi dorit să duc acest proiect până la capăt, dar astăzi cel mai bine este să plec”, a spus el în urmă cu câteva ore.

Cel mai probabil el îți va pune ghetele în cui, dar nu va sta departe de fotbal. El vrea să intre în conducerea unui club din țara sa natală și a vorbit deja cu șefii lui Dinamo despre o colaborare la nivel de copii și juniori. Așa că el va fi mereu cu ochii pe echipa din Ștefan cel Mare și o parte din sufletul său va rămâne aici, așa cum chiar el a mărturisit.

Citește și:

Cum ar fi?! Dinamo intră in cursa pentru un fotbalist dorit și de rivali, dar și de Konyaspor

-->
Previous Îndrăgostit de ”câini”. Ce spune înlocuitorul lui Cooper despre venirea la Dinamo
Next Cum ar fi?! Dinamo intră in cursa pentru un fotbalist dorit și de rivali, dar și de Konyaspor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *