De ce a plecat doctorul Bătineanu de la Dinamo: ”Nu pot să interzic”


Doctorul Liviu Bătineanu era cel mai vechi om de la echipă și a fost dat afară luna trecută după mai bine de 19 ani petrecuți în Ștefan cel Mare. Florin Prunea a explicat de ce s-a dispensat de serviciile sale.

”Doctorul Bătineanu nu a plecat de la Dinamo că este prieten cu Mircea Rednic, că este prieten şi cu mine. A plecat din alte motive de la echipă, pe care nu aş vrea să le dezvolt aici. Am mai citit tot felul de tâmpenii că se verifică telefoanele oamenilor care vorbesc cu Rednic. Nu pot să interzic nimănui să se vadă, ce legătură are? Fiecare are ce prieteni doreşte”, a declarat Prunea.

Ce a spus Liviu Bătineanu în ziua în care a fost dat afară:

”Plec de la Dinamo, pentru că aşa poate se vor linişti apele. După 19 ani, mă despart de club. Îmi dau demisia pentru că s-a ajuns la concluzia că doctorul este de vină pentru ce se întâmplă la echipă. Este incredibil… Sunt revoltat! Să vedem ce o să mai spună domnul Prunea acum, ce aberaţii vor mai fi scoase. Că am vorbit cu Rednic… Păi, eu vorbesc cu toată lumea! Şi dacă nu pot răspunde, revin întotdeauna cu un apel pentru că ştiu că oamenii care mă caută au nevoie de ajutorul meu. Nu cred că e cineva din clubul Dinamo pe care nu l-am ajutat profesional.

Am vorbit cu Rednic, aşa cum vorbeam şi cu Prunea când era la Iaşi şi mai trimitea jucători la diferite controale. O să scot factura să vedem dacă există vreun apel de la cineva de la Dinamo la care eu nu am răspuns vreodată, dar să scoată şi domnul Prunea, să se vadă cu cine vorbeşte şi el… Este păcat că s-a ajuns aici, lumea care mă cunoaşte cu adevărat ştie ce fel de om sunt. Mă doare şi că unii oameni din club nu au reacţionat în niciun fel în toată această poveste. La o parte dintre ei mă aşteptam să nu zică nimic, aşa sunt ei, dar la alţii aveam alte aşteptări”, a declarat Liviu Bătineanu pe 23 iulie, când a fost dat afară.

Citește și:

Viorel Moldovan, declarații despre negocierile cu Dinamo

-->
Previous Viorel Moldovan, declarații despre negocierile cu Dinamo
Next Veste proastă pentru dinamoviști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *