De ce au picat și a doua oară tratativele cu Dario Bonetti


La Dinamo, viața bate filmul. Și nu doar o dată, ci de două ori, totul e cu repetiție. După ce discuțiile cu Leo Grozavu au picat și a doua oară, la fel s-a întâmplat și cu Dario Bonetti. Italianul ar fi venit în Ștefan cel Mare pentru fani, întrucât are acasă o situație financiară solidă, de aceea nici nu mai este interesat de antrenorat.

Dar convorbirile cu Bonetti s-au sistat atunci când s-a trecut la detalii. Cu staff-ul lui Eugen Neagoe oricum nu ar fi putut lucra, întrucât colaboratorii lui ”Geană” voiau de mai multă vreme să părăsească echipa, încă de la începutul haosului în care au fost implicați. Dar Bonetti nu ar fi dorit să lucreze cu oamenii puși la dispoziție de către club. În schimb, nici nu s-a discutat prea mult despre bani.

Italianul ar fi solicitat cu mult mai mult decât avea Neagoe și tot staff-ul său: fostul tehnician câștiga 10.000 de euro pe lună, colaboratorii în jur de 7.500 de euro, doar că Bonetti voia dublu! Nici nu s-a mai pus problema de alte bonusuri sau facilități, Dario nu s-a urcat în avion să vină la București. În aceste condiții s-a reluat o pistă mai veche, Dușan Uhrin jr, reprezentanții clubului afirmă că vor ajunge la consens cu cehul, astfel ca el să intre în pâine chiar de azi.

Citește și:

Un antrenor de pe listă a explicat exact de ce a refuzat Dinamo. Și are dreptate

-->
Previous Ce-a făcut Lucescu în vestiarul rivalilor. Detalii oferite de un dinamovist
Next Un antrenor de pe listă a explicat exact de ce a refuzat Dinamo. Și are dreptate

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *