De ce a picat nocturna în timpul meciului


Dinamo a fost la un pas să piardă la masa verde meciul cu FC Botoșani dintr-un motiv ce pare ireal pentru un club de talia fostei multiple campioane.

Trecuse mai bine de o jumătate de oră din întâlnirea Dinamo – FC Botoșani, de pe stadionul din Ștefan cel Mare. Moldovenii erau deja în avantaj 2-0, după golurile marcate de Ongenda (13) şi Kage (18), când ”s-a stins lumina”.

Conform Fanatik, motivul pentru care nocturna s-a stins este o supraîncărcare a rețelei electrice. La scurt timp instalația s-a cuplat automat la cea de a doua rețea electrică la care este conectată arena din Ștefan cel Mare.

În mai puțin de un sfert de oră becurile nocturnei s-au arpins pe rând până când au luminat la capacitate maximă. Însă, organizatorii partidei nu au scăpat de emoții.

Dacă nocturna cădea din nou, centralul Hațegan ar fi fost obligat, conform regulamentelor, să fluiere finalul jocului și să dea meci câștigat la masa verde pentru trupa lui Marius Croitoru.

Și nu a lipsit mult să se întâmple acest lucru deoarece generatorul stadionului nu putea intra în funcțiune pentru că nu avea combustibil!

Ca să funcționeze generatorul, organizatorii ar fi trebuit să alimenteze rezervorul cu 500 de litri de motorină, lucru care nu s-a întâmplat, cel mai probabil din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul Dinamo.

Concret, oficialii din Ștefan cel Mare nu au avut 3.000 de lei care să alimenteze cu motorină rezervorul ce asigura funcționarea generatorului de curent. În cele din urmă meciul s-a reluat și s-a desfășurat fără alte incidente tehnice.

Citește și:

Poftiți în Bulgaria! Iată recomandările prefectului districtului Ruse

-->
Previous O legendă dinamovistă iese la atac: „Ce treabă are Mureșan cu Dinamo?”
Next Ce i-au cerut suporterii lui Gabi Torje

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.