De câți jucători a spus Mureșan că are nevoie Dinamo


Odată cu ridicarea interdicției la transferuri, starea de spirit s-a schimbat la Dinamo. Atât a fanilor, cât și a conducerii dinamoviste.

Într-un interviu pentru AS.ro, administratorul special al bucureștilor a precizat că Dinamo are nevoie de 4-6 jucători, căci este nevoie de concurență.

”Mă caută impresari şi jucători foarte mulţi, dar trebuie să alegem cu discernământ. Avem o listă de jucători. E foarte important că putem creşte valoarea lotului şi să avem concurenţă pe posturi. Între 4 şi 6 jucători avem nevoie, în toate compartimentele”, a spus Mureșan, pentru AS.ro.

”E un pas important pentru noi, o victorie importantă că s-au deblocat transferurile. Deja am semnat primul contract, cu fundaşul Constantin Nică. Se antrena cu echipa din aprilie, dar nu ştiu de ce nu fusese legitimat de cei care au fost înaintea noastră. Torje e un jucător care poate fi o variantă, dar nu ne-am gândit deocamdată!”, a mai spus Iuliu Mureşan.

Deian Sorescu va rămâne la Dinamo. Președintele clubului, Iuliu Mureșan, a spus că nu s-a materializat oferta de la Fcsb pentru Sorescu, iar Deian va rămâne la Dinamo.”Nu e nicio noutate cu Sorescu. Rămâne jucătorul lui Dinamo. Nu s-a materializat oferta de la Fcsb. Am refuzat!”, a spus Mureșan, pentru AS.ro.

Citește și:

Florin Cîțu, mesaj de forță în meciul cu USR-PLUS: ”Astăzi câștigăm big time!”. Pregătiri în culise

-->
Previous Anunțul ferm al oficialului dinamovist: „Nu ne grăbește nimeni”
Next Al doilea transfer al zilei, un fundaș central

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.