DDB vrea să cumpere clubul de la Șerdean


Reprezentanții proiectului DDB și administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, au susținut astăzi o conferință de presă în care au vorbit despre viitorul clubului în perioada următoare.

După ce proiectul socios s-a confruntat cu proleme majore de credibilitate în ultimele luni, totul culminând cu pierderea a mii de cotizanți, reprezentanții Programului DDB încearcă din nou să-i înduplece pe suporteri să sprijine financiar clubul.

Prin vocea lui Cătălin Alexandru, realizator Radio Dinamo și personaj apropiat de DDB, suporterii și-au dezvăluit planul, anunțând inclusiv că înaintează o ofertă de un euro către Dorin Șerdean pentru preluarea clubului.

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo: „Domnul Șerdean ne-a transmis că vrea să ajute echipa să renască. Din păcate, nu are resursele financiare necesare pentru a face asta. I-am avertizat pe toți acționarii că, dacă nu-și fac datoria, există căi legale prin care pot fi înlocuiți.

Dincolo de inițiativele incredibil de frumoase ale celor din DDB, noi ne dorim să transmitem un mesaj puternic dinamoviștilor cu bani. Dacă această retrogradare nu a însemnnat un mesaj puternic de conștientizare, atunci acțiunea noastră de astăzi asta își propune. Vrem să transmitem un mesaj.

Sunt mulți dinamoviști care ar putera ajuta clubul să supraviețuieasă fără niciun fel de probleme. Ba chiar să acceadă la performanță! Toată lumea trebuie să vină să strângă rândurile. Suporterii sunt indispensabili acestei echipe! Fără sprijinul constant al suporterilor, Dinamo n-ar fi fost azi nici măcar aici (n.r. – în liga a doua). Sper că cei care au ieșit din program să revină”.

Despre legăturile cu CS Dinamo

„Am simțit că suporterii noștri și-ar fi dorit o colaborare cu CS Dinamo. Pentru a evita situații care s-au mai întâmplat în fotbalul de la noi, ar fi bine ca întreg palmaresul să ajungă sub tutela CS Dinamo pentru a exista o continuitate.

Momentan, sunt diferențe de opinie și trebuie să avem și cu cine discuta. În acest moment, nu văd o colaborare cu CS Dinamo, poate doar pe partea de juniori. Din păcate, ne vom opri în acest punct pentru moment. Poate discuția va fi reluată când vom reuși să curățăm SC Dinamo de datorii”.

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo, despre stadionul pe care vor evolua „câinii” în Liga 2: „Prima variantă ar fi Colentina. Vom vorbi zilele viitoare cu proprietarul stadionului pentru a vedea dacă putem realiza acest lucru. Încercăm să menținem echipa în București, dar vom vedea care sunt toate variantele”.

Citește și:

Vulcanii Noroioși, deosebit de frumoși

Previous Declarațiile de la conferința de presă
Next 5 jucători o părăsesc pe Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *