Anunț OFICIAL: „DDB SPANIA este în acest moment în discuții cu Real Madrid. Sună ireal”


Dinamo a pierdut aseară cu 1-0 la Giurgiu, dar păstrează încă șanse de a juca în finala Cupei României, după o pauză de 5 ani. La sfârșitul meciului, Gigi Mulțescu și-a dat demisia, iar Dușan Uhrin este cel care va veni să salveze echipa de la retrogradare.

Dacă pe plan sportiv, Dinamo stă foarte rău, suporterii sunt cei care au ținut mereu sus ștacheta. Aceștia au vândut peste 30.000 de bilete virtuale pentru meciul de ieri, iar cu acești bani astăzi va fi achitată și datoria către ANAF.

Din Spania mai vine o veste bună, desigur nu legată de Cortacero. DDB Spania este în discuții în continuare cu Real Madrid pentru un parteneriat fără precedent în România. Dragoș Adrian Sterpu, președinte interimar și membru DDB Spania, a venit cu un mesaj care ne dă tuturor speranțe.

„DDB SPANIA este în acest moment în discuții cu Real Madrid”

„Știam că va fi greu..primii pași au fost făcuți..DDB SPANIA este în acest moment în discuții cu Real Madrid. Sună ireal..dar așa este..Gracias Real…gracias Emilio.. cadoul nostru …un tricou cu Dinamo și două fulare ..al lor? câteva tricouri certificate cu semnăturile întregului lot… Mulțumesc colegilor mei fabuloși de la DDB SPANIA și în special celor din consiliul director care au făcut posibil asta : Robert Trandafir, Bogdan Marius Malcea, Alexandru Nicolae Tirlea ,Nicu Neața și Adrian Moraru.” – se arată în postarea lui Dragoș de pe Facebook.

În urmă cu 5 săptămâni, acesta a vorbit și pentru GSP despre această acțiune fabuloasă care le au în prim plan pe Dinamo și Real Madrid.

El explică faptul că „am operat acest demers pentru a putea atrage mai ușor donații și sponsorizări din Spania. De exemplu, sunt o grămadă de firme ale românilor, care, pentru reglajele fiscale la impozitare, ar putea să verse către asociație un procent din profit. Tot ceea ce intră sub formă de bani se varsă apoi la DDB România”.

Sterpu spune că, prin relațiile personale, a fixat deja întrevederi cu oficiali de la Real Madrid pentru a încerca să deschidă calea unei colaborări cu „galacticii”: „În maximum două săptămâni ar urma să avem o întâlnire cu oameni din staff-ul lui Real. Primul obiectiv vizat e să obținem eventual echiparea completă a centrului de juniori de la Dinamo. Dar poate și un minim ajutor financiar către DDB Spania, mai ales că există precedentul când i-au sprijinit pe cei de la Oviedo cu 100.000 de euro într-un moment în care clubul trecea printr-o criză profundă”.

Sursa foto: Facebook Dragoș Adrian Sterpu

Citește și:

Ludovic Orban după anunțul lui Dan Barna: ”E mai importantă pentru România buna guvernare”

-->
Previous Dusan Uhrin, promisiune la revenire: ”Salvăm Dinamo”
Next Gigi Mulțescu, noi dezvăluiri de la Dinamo: "Săracii"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *