--> -->

DDB Spania pregătește o mare lovitură: amical cu Real Madrid


-->
Dinamo este aproape de o mare lovitură. Fanii din DDB negociază perfectarea unui amical cu Real Madrid. Meciul de pregătire ar putea avea loc la finalul lunii martie

Aflată în mare suferință în campionat, Dinamo încearcă pe toate căile să își rotunjească veniturile. În sensul acesta, suporterii DDB Spania au luat legătura cu oficialii lui Real Madrid, pentru a perfecta un meci amical.

Playsport a aflat că suporterii acționari l-au contactat pe Emilio Butragueno. Fostul mare jucător al galacticilor și-a dat acordul și urmează ca Dinamo să trimită o scrisoare de intenție.

Din informațiile Playsport, dacă amicalul va fi perfectat, se va juca pe terenul secund al lui Real Madrid, Alfredo Di Stéfano, din Valdebebas, pe data de 23 martie.

Perioada nu a fost aleasă întâmplător. La acea dată, campionatele sunt întrerupte pentru a putea face loc meciurilor internaționale
În lotul galacticilor pentru amicalul cu Dinamo ar urma să fie prezenți și jucători de la prima echipă, dar care nu vor fi convocați la echipele naționale. Totuși, spaniolii vor avea în teren mai mulți jucători de la echipa secundă, Real Madrid Castilla.

Inițial, Dinamo ar fi trebuit să joace într-un patrulater, după cum Playsport a anunțat. La turneu era prevăzută și participarea celor de la Dinamo Mostoles. Echipa, creată din dragoste pentru Dinamo, joacă în Liga a 5-a din Spania.

Formația a fost înființată de către un fan dinamovist, iar, din lot, fac parte jucători de toate naționalitățile. De asemenea, stema acesteia este foarte asemănătoare cu cea a „echipei-soră” din Liga 1, având cei doi câini roșii în logo.

Citește și:

Raed Arafat vorbește despre eliminarea tuturor restricțiilor: ”Ultimul val”

-->
Previous Dorința lui Iuliu Mureșan
Next Noul atacant al lui Dinamo, prietenul lui Sadio Mané

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.