--> -->

DDB Spania, întâlnire cu Cortacero în Spania


-->
Dragoș Adrian Sterpu, fost președinte DDB Spania, a fost invitat în această dimineață la GSP Live. Acesta a vorbit despre problemele interne din conducerea programului DDB, dar și despre Cortacero.

Compară Dinamo cu Real Madrid

Cel care i-a informat pe dinamoviști în 2020 în legătură cu venirea lui Cortacero, a fost aproape de a perfecta recent și un amical cu Real Madrid.

„Eu cred în DDB. Modul în care e organizat acum se poate schimba. E singura șansă ca Dinamo să supraviețuiască. Problemele se pot rezolva. Cel mai important lucru e transparența.

Eu sunt socio și la Real Madrid. Intru pe o pagină, mă loghez și pot vedea orice cheltuială a clubului. Noi, la DDB, nu știm. Am primit acum câteva luni un document în care erau puse niște cheltuieli. Asta a fost tot ceea ce știm despre banii din DDB. Cheltuielile erau defalcate, dar nu am fost mulțumit.

Am trimis un mail DDB-ului după aceea. Nu-l pot face public. Ei trebuie să facă publice aceste cheltuieli, sunt bani cheltuiți în interesul lui Dinamo. S-au adus 2,5 milioane, dar dacă nu va fi transparență, oamenii vor renunța.

DDB trebuie să-și regleze problemele din conducere, trebuie să găsească o cale de a comunica. E greu, dar trebuie asta trebuie făcut. Și, în primul rând, le spun să facă ceea ce trebuia făcut de acum 2 ani. Alegeri. De la 1 iulie, DDB trebuia să aibă o nouă conducere. Cei de acum sunt interimari de 2 ani”, a spus Sterpu la GSP LIVE.

A stat la masă cu Cortacero

„În primul rând, Dinamo mi-a solicitat să aflu informații despre primul investitor care trebuia să vină la Dinamo, Toni Curea. În Spania, pentru 3-5 euro, poți afla datele care nu sunt protejate, adică număr de angajați, capital social, cifră de afaceri. Era firmă mică de construcții, cu cinci angajați.

După aceea, am primit de la Dinamo informații despre Cortacero. Fiind o firmă din afara Spaniei, nu am putut obține informații. Am vorbit cu domnul Cortacero, i-am zis că noi, cei din DDB, suntem interesați să ne cunoaștem, să vorbim, să vedem ce vrea de la Dinamo.

De aici au început discuțiile cu el. Mi-a zis că vine la Madrid și m-am dus să vorbim. La acea masă era cu unul dintre șefii de la firma Astaldi. Îmi pare rău că nu i-am luat o carte de vizită. Vorbea că vrea să vină la Dinamo, că vrea să investească. Credeai că e ceva serios. Părea că el și cel de la Astaldi aveau o relație de afaceri. Atunci m-am gândit că e ceva serios.

Cortacero discuta cu el pentru a intra în afaceri și pentru a cumpăra Dinamo. Ce s-a întâmplat după, dacă oamenii și-au dat seama că e mincinos, nu știu. Poate așa a fost. Celălalt om de la masa lui Cortacero era fostul secretar general al Federației Spaniole de Fotbal.

Cine nu l-a cunoscut personal putea crede la început că o glumă. Te poate păcăli ușor. El voia să cumpere Almeria cu 35 de milioane de euro. Se făcuseră actele. El nu a păcălit doar români, ci și spanioli”, a spus Sterpu la GSP LIVE.

Citește și:

Moruțan, out de la Galatasaray?!

Previous A ales Dinamo în detrimentul FCSB-ului
Next Fost antrenor la Gaz Metan, susține Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *