DDB îl susține total pe Rednic. Plan pentru viitor


La Dinamo este haos momentan din cauza disensiunilor dintre o parte dintre liderii din vestiarul lui Dinamo și antrenor. Mircea Rednic le-a dat șanse să joace tuturor, dar jucătorii n-au reușit să câștige niciun meci și mai mult decât atât au cerut să plece tehnicianul.

”Noi mergem cu Rednic până în pânzele albe. Board-ul DDB, oamenii care sunt activi în ceea ce înseamnă cumpărarea de bilete și susținere morală și financiară a echipei, sunt, în mare cu Rednic”, a declarat Alex Conovaru, conform digisport.ro.

În același timp, actorul de la Teatrul de Comedie din București a ținut să-i reproșeze lui Mircea Rednic declarațiile dure făcute la finalul meciului, când i-a criticat pe jucători, ba chiar le-a anunțat unora dintre ei și plecarea.

”Trebuie să facă pregătirea de iarnă, să-i împrietenească puțin pe băieții ăștia. Și el a fost puțin cam rău în declarații.

Mie-mi place Rednic, e carismatic. Cu siguranță îi afectează pe jucători, nu suportă. La Dinamo, în ultimii ani, când jucătorii s-au supărat pe antrenor, antrenorul a plecat”, a spus Alex Conovaru.

Citește și:

Părintele Pimen Vlad a compus o poezie virală

-->
Previous Mureșan recunoaște conflictele dintre jucători și Rednic
Next Cosmin Matei: „Trebuie să muncim mai mult”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *