DDB face apel la DNA în cazul Șerdean. Ardeleanul e anchetat


Fanii din Program DDB nu vor avea liniște până nu vor scăpa de oamenii aduși de Cortacero în Romănia și i-au oferit un răspuns lui Șerdean.

„TUPEUL DE SĂPAȘ

La oficială, nu oriunde. Ce dacă nu sunt pe listă. Țeparii au cărți de vizită în care și-au dat funcții înalte prin club. Arăți o cartea de vizită pe care scrie că ești președinte și te salută toată lumea în poziție de drepți. Ai intrare, se deschid ușile.
Cum ar fi să spună și Toma Săpașu despre noi, la fel ca Șerdean, că suporterii lui Dinamo nu au cei așa șapte ani de-acasă?!!

Oare ce a mai învâțat Șerdean de la mentorul său, Toma Săpașu? Acel Toma la care se plângea că nu are somn și bântuie pe străzi. Cel pe care se făcea că nu-l mai cunoaște.

Șerdean are șmecheria lui când trebuie să treacă de o poartă. Și tupeu cât carul.
Și-a tras pe el geaca de iarnă de la Macron, ca să treacă mai ușor de controlul de la intrare.
A făcut gălăgie, încercând să afle cine l-a tăiat de pe listă?

Vorba lui Remus Rere: ”Dănciulescu te-a tăiat de pe listă. Cel pe care l-ai dat afară în prima zi. Eu sunt Dănciulescu. Noi toți te-am tăiat de pe listă. NOI suntem Dănciulescu. Iar tu ești doar o mizerie…”

S-a plâns că n-a putut să vadă meciul în liniște din cauza unor suporteri. Păi băieții cumpăraseră câte 10-20 de bilete fiecare și tu, care intri fără bilet, te plângi că n-ai loc de ei?
Îi mai și ameninți cu poliția…

”Aseară parca zici că eram în codru, iar acolo se întâmplau acte de haiducie la adresa mea. Dar lucrurile nu vor rămâne aşa.
Am facut plângere la poliție şi pentru alte acțiuni facute de acești fani la adresa mea şi voi face şi după evenimentele de aseară.”

Mumuligă, tu știi ce-s alea ”acte de haiducie”? Tu știi ce făceau haiducii când prindeau unul ca tine? Crezi că dacă dădeai ochii cu niște haiduci, mai ieșeai de-acolo cu geaca aia pe tine?

Suntem tare curioși ce ți-ai imprimat și tu pe cartea de vizită.
Și abia așteptăm să predai echipamentul. S-ar putea să scoatem la licitație geaca aia, ca să mai plătim din datorii pe unde ați dormit și pe unde ați mâncat fără să achitați.
Sau poate o dăm de pomană. …Pomana Porcului.

Nu fi ca Șerdean! Intră la meci cu bilet! https://www.bilete.ro/fc-clinceni-fc-dinamo/fc-clinceci-fc-dinamo-20-dec-2020/

Facem un apel către jurnaliști și către DNA! Dorim să știm în ce fază se află dosarul penal despre care se vorbește în ancheta de mai jos:
https://justitiecurata.ro/o-scrisoare-de-zeci-de-milioane-de-euro-pierduta-intre-londra-si-targu-jiu/?fbclid=IwAR3HAtJ80DTUsmMPH40UG35666QwZTjQURDzJB1k9pd6iP6GiImp1yqFXiQ„, se arată pe Peluza Cătălin Hîldan.

Citeste si:

Cad pe capete înaintea ultimei etape! Totuși, dinamoviștii au primit o veste mare

Previous Cornel Dinu, dezvăluiri despre Negoiță și Șerdean: "Inginerie"
Next Alex Gonzales dă o veste mare fanilor: ”Am acceptat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *