DDB, dezvăluire incredibilă despre planurile lui Cortacero


Dinamo a renăscut din punct de vedere sportiv, dar la nivel financiar singurii care mișcă lucruri sunt suporterii din Program DDB.

„CÂTEVA LĂMURIRI NECESARE

În urma solicitării primite din partea conducerii spaniole a clubului, am înaintat o ofertă, prin care, în urma consultării membrilor ProgramDDB, eram gata să punem la dispoziție un ajutor financiar de 150.000 – 200.000€.

Am cerut garanții ferme din partea acționarului majoritar, mai ales că acesta nu dăduse dovadă de prea multă seriozitate în ultima vreme.

Din păcate, răspunsul primit a confirmat reaua intenție a acționarului majoritar. Ne-a fost prezentat un document fals, care în mod normal ar trebui să intre sub incidența legilor penale.
Prin acel document ni se dădea ”garanția” că ”Dynamo Bucaresti” urma să primească ”imediat” suma de ”one million five hundred euros”.

Desigur, când cineva încearcă să te înșele și să te prostească în asemenea hal, devii mult mai atent la orice înțelegere pe care ți-o propune.

Dincolo de scrisoarea de garanție fără nicio valoare pe care ne-a trimis-o, Pablo Cortacero a încercat o altă înșelătorie. Dorea să îi punem la dispoziție 200.000€ pentru care să pună gaj pe 25% din acțiuni. Asta ar fi însemnat ca el să controleze și să ducă mai departe spre dezastru clubul, iar noi să fim nevoiți să ne plimbăm prin instanțe timp de 2 ani pentru materializa acel gaj.
2 ani în care Dinamo ar avea timp suficient să dispară cu totul.

A mai rămas o întrebare fără răspuns din partea spaniolă: Dacă noi am fi acceptat o astfel de tranzacție, cine ar fi semnat din partea sa pentru acele acțiuni, din moment ce dumnealui nu poate fi prezent?

Noi am fi pus banii la dispoziție în timp util, mai ales că ne aflam sub iminența unei depunctări. Cine ar fi semnat într-un timp atât de scurt acele documente din partea acționarului majoritar?

Așteptăm un răspuns la această întrebare.

Până atunci, continuăm să strângem bani reali prin www.programddb.ro pentru că în orice moment poate fi nevoie de intervenția noastră.

Îi asigurăm pe suporteri că nu vom folosi niciodată banii pe care îi avem fără să-i consultăm în prealabil și fără să ne asigurăm că tranzacția prezintă toate garanțiile, pentru binele lui Dinamo.

PS: Interesant este faptul că Pablo Cortacero, care nu răspunde la telefon, folosește ca mijloc de comunicare un ziar. Și mai interesant este că ziarul respectiv, care a făcut îndelung lobby pentru Cortacero, înainte de venirea lui la Dinamo, ne tot spunea în ultima vreme că ei sunt cei care au avertizat că spaniolii sunt impostori…

Credem că toți cei care stau pe chat cu acest pseudo-investitor, pentru a fi mai apoi portavocea minciunilor lui, nu fac decât să agraveze starea în care se află Dinamo.

Am cerut sprijinul presei și credem cu tărie că există și jurnaliști onești, pentru care adevărul este mai presus de clickbaits”, se arată pe Peluza Cătălin Hîldan.

Citește și:

ÎPS Teodosie, predică la Peștera Sfântului Andrei

-->
Previous Nicolae Badea se poate întoarce la Dinamo: ”Așa o să mă gândesc serios”
Next ULTIMA ORĂ Suporterii, mesaj pentru Rufo Collado: ”Îți dăm noi bani de avion”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.