DDB, atac la baionetă la Șerdean


-->

Refuzul judecătorului sindic de a aproba Planul de reorganizare la Dinamo a tulburat din nou apele la echipa din Ștefan cel Mare. Plouă cu acuze de o parte și de alta, Dorin Șerdean, actualul acționar majoritar, fiind luat la țintă de cei din DDB.

Planul de reorganizare propus de administratorul Răzvan Zăvăleanu nu a fost acceptat, astfel că un nou plan va trebui conceput, în încercarea de a salva Dinamo. Cei din club doresc schimbarea procentelor de acțiuni, APCH urmând a deveni acționar majoritar în locul lui Dorin Șerdean.

Omul care a luat pachetul de acțiuni de la Pablo Cortacero este inamicul numărul 1 pentru DDB, care a postat un comentariu la adresa lui Șerdean:

„Chiar puteți și voi?

Dorin Serdean afirmă că poate. În general orice om crede că poate, puțini sunt însă cei care demonstrează că afirmațiile lor sunt reale.

„Haideți să fac și eu atunci ce fac alții, să iau și eu banii din bilete, să împrumut a doua zi clubul și să spun că vreau să îl salvez”, este afirmația făcută de Dorin Serdean la Digisport.

Nu suntem noi în măsură să judecăm cât de mult sau cât de repede poate domnul Serdean, dar suntem nerăbdători să demonstreze că nu minte.

În acest sens îl provocăm pe Dorin Serdean să ne arate că poate să genereze un eveniment sau orice alta acțiune de marketing și să vireze sumele respective către Dinamo.

Îl invităm și pe domnul Nicolae Badea să facă acest lucru și să ne demonstreze și dânsul că poate.

Nu cerem altceva decât să vedem că ceea ce se afirmă public are acoperire.

Noi am demonstrat ce putem, cifrele spun totul de la sine, 17.408.063,18 lei virați către Dinamo 4.173.200 lei anul 2020, 11.877.073, 53 lei în anul 2021, 1.357.789, 65 lei în anul 2022 plus 400.000 în luna decembrie 2022, am plătit de asemenea contravaloarea tricourilor din campania OM la OM.

Prin efortul membrilor DDB a fost achiziționat sistemul CATAPULT, am contribuit la sala de recuperare de la stadionul Dinamo cu materiale în valoare de 10.000 lei, am contribuit prin acțiuni de voluntariat în activitatea clubului.

Suntem în măsură să demonstrăm tuturor că suporterii lui Dinamo POT și FAC.

Așteptăm cu nerăbdare sumele virate în contul clubului de cel care afirmă sus și tare că poate!”, au scris cei din DDB.

Previous Dinamo, egal nebun cu Veszprem!
Next David Popovici, argint la 200 de metri!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *