DDB, anunț riscant: „Se oprește aici”


Liderii DDB au făcut în urmă cu câteva minute un anunț prin care a vrut să-i facă să conștientizeze pe suporteri ce ar înseamna pentru Dinamo dacă ei ar închide Programul DDB și ce au făcut ei până acum pentru a ajuta concret clubul din Ștefan cel Mare pe care-l păștea falimentul.
Liderii DDB trebuie să înțeleagă însă că ceea ce vor membri cotizanți și suporterii clubului în general este ca echipa să meargă, să strângă rândurile cu toți oamenii de fotbal care ar putea ajuta clubul în acest moment greu pentru a depăși acest moment sportiv, pentru că altfel eforturile financiare ale suporterilor vor fi în van pentru că nimeni nu-și închipuie că clubul va mai putea fi susținut în Liga a 2-a fără siglă, fără palmares și, mai ales, fără banii din drepturi TV.

„DRUMUL DDB SE OPREȘTE AICI

Lansat în mai 2018, cu scopul de a nu lăsa Dinamo să moară, după ce acționarul majoritar a anunțat că își retrage total sprijinul, programul DDB și-a îndeplinit obiectivul. Cu peste 15.000 de membri cotizanți, DDB a devenit în scurt timp cea mai mare comunitate socios din Estul Europei.

Împreună, suporterii DDB am reușit să luăm licența pentru Europa și Liga 1, în sezonul 2019-2021, demers în urma căruia am devenit oficial acționari la club.

De atunci, programul DDB a asigurat cheltuielile curente ale clubului, a plătit deplasări, a achitat datorii către stat, a păstrat jucătorii și staff-ul, i-a îndepărtat pe spaniolii iresponsabili de la conducere, a salvat baza de la Săftica, a obținut licența și pentru sezonul în curs, a câștigat procese costisitoare pentru Dinamo și a adus recent antrenor, cu care echipa să aibă șanse reale de a rămâne în Liga 1.

Judecând în cifre, DDB a virat în club 1.740.000 €, bani care au ținut Dinamo în viață, la propriu!

Efortul suporterilor în aceste vremuri tulburi a fost unul extraordinar. Împreună am reușit să transformăm programul DDB într-un veritabil fenomen, care a atras admirația presei la nivel internațional, precum și suportul fanilor altor echipe din țară și din lume.

Din păcate, în ciuda eforturilor fantastice ale DDB, Dinamo a ajuns în pericol de retrogradare. Contestat vehement de către presă, atacat de foști jucători emblematici ai clubului și cu susținerea diminuată până și din partea suporterilor, mulți dintre ei chiar membri cotizanți, programul DDB se oprește, astăzi, aici.

Echipa DDB mulțumește tuturor pentru sprijin și face o ultimă reverență în fața suporterilor dinamoviști din toate colțurile lumii!

ASTA VREȚI SĂ AUZIȚI, CÂINILOR?
TREZIȚI-VĂ TOȚI LA REALITATE, DINAMO ARE ÎN CONTINUARE NEVOIE DE NOI!

PCH NU VA ABANDONA NICIODATĂ, DAR NICIODATĂ, DINAMO!
DDB NU SE VA OPRI NICI MĂCAR O SECUNDĂ DIN MISIUNEA LUI!
PCH-DDB NU VOM DA VREODATĂ SATISFACȚIE CELOR CARE URĂSC ACEST CLUB!

“SUNTEM AICI ȘI VOM MAI FI,
PENTRU CĂ TOT VENIM DE CÂND ERAM COPII!”

Bilete:
https://www.bilete.ro/sustine-programul-ddb/fc-dinamo-vs-fc-voluntari-28-apr-2021

Înscrieri și donații:
https://www.programddb.ro

Comenzi tricouri:

Tricoul Oficial 2021-2022

ÎMPREUNĂ PÂNĂ LA CAPĂT!
DINAMO VA EXISTA ATÂT TIMP CÂT VOM FI ÎN VIAȚĂ NOI!
Apoi îl vor “prelua” copiii noștri, generații!
CÂINILOR, DINAMO SUNTEM NOI”, se arată pe Peluza Cătălin Hîldan.

Citește și:

Avertismentul apocaliptic al lui Ciprian Marica: ”Ajunge”

-->
Previous O altă legendă atacă conducerea: „Clubul practic nu funcționează”
Next Absență importantă înaintea meciului cu FC Voluntari

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *