David: ”Steaua se abonează la locul 2”. Replica lui Gigi Becali


Gigi Becali și Alexandru David au avut astăzi un dialog în direct la PRO X după ce oficialul lui Dinamo declarase că FCSB nu mai are șanse la titlu dacă echipa din Ștefan cel Mare intră în play-off.

”Cu Dinamo în play-off, Steaua se abonează la locul 2”, a spus David la Pro X.

Replica lui Gigi Becali

”Mă bucur că îl văd pe domnul David, că nu îl cunoșteam atât de bine, și vreau să îi spun că mie îmi e frică, nu vreau să mă abonez la locul 2, vreau să mă abonez la locul 1, așa că vă urez mulți ani înainte în play-out. Eu ce am spus (n.r. că se îmbată la Universitate) , mă țin de cuvânt. Dar eu vă spun ceva, când am spus eu, atunci mai erau, cât de cât, șanse. Păi, băi…acum nu mai există nici măcar o șansă. Eu cred că nici nu trebuie să mai visați anul ăsta de play-off. N-aveți nicio șansă. Nici măcar în vis nu cred că e posibil. Eu vă las să visați, dar știi până când? Până la meciul cu Botoșani. Duminică se va sfârși visul! Sunt prietenii mei acolo.

E mult mai frumos cu Dinamo în play-off, meciurile sunt mai spectaculoase, este adevărat. Dar eu sunt un om pragmatic și pe mine nu mă interesează emoția și spectacolul cu Dinamo. Pe mine mă interesează să câștig campionatul. E adevărat de spune David, că dacă intră Dinamo în play-off șansele se micșorează la locul 1. De ce? Cu noi își dau viața, oricât de valoroși am fi noi, un meci cu Dinamo nu poți să știi cum se termină, e foarte mare ambiția. În primul meci dacă ar juca cu CFR nu-mi fac probleme, că nu se dă la o parte Dinamo. Dar în cealaltă rundă nu că face cineva vreun blat, dar sunt jucătorii cărora nu mai ai ce să faci, ei acolo în vestiar, înjură unul mai dinamovist, ce, vrei să ia Steaua campionatul? Atât trebuie să spună”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

”Lasați-ne domnul Becali și pe noi să visăm. Vreți să ne luați și visele acum? Aveți dumneavoastră informații de la cei de la Botoșani că vom avea un meci greu? Că știu că sunteți prieteni cu cei de acolo…” Alexandru David, președinte Dinamo

Citește și:

Ce amendă a primit Dinamo la comisie pentru ”episodul Sfântu Gheorghe”

-->
Previous Dialog între Gigi Becali și Alexandru David pe tema Mattia Montini
Next Ce amendă a primit Dinamo pentru ”episodul Sfântu Gheorghe”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *