David: ”Rednic strângea 1 milion de euro din start”. Detalii de la negocieri


Alexandru David a ieșit astăzi în mass-media într-o intervenție pentru Digi Sport și a explicat negocierile pe care le-a avut cu Mircea Rednic pentru a cumpăra clubul.

”Domnul Negoiță a vrut să îi facă un preț promoțional pentru club lui Mircea Rednic. Eu am avut o întâlnire cu Mircea, în care i-am prezentat tot. Nu mi s-a părut că a avut o reacție extraordinară. Nu a fost uimit. I0am explicat în linii mari despre ce e vorba. Dacă e interesat, i-am zis că va primi toate detaliile și în scris.

Cred că mutarea asta era mai valoroasă dacă Mircea Rednic o făcea singur (n.r. fără Nicolae Badea și Vladimir Cohn). Sau măcar să și-o asume public singur. Oferta nu are niciun termen-limită. Domnul Negoiță i-a transmis: ”Dacă ești interesat, evaluează și dă un răspuns într-o săptămână. Asta tocmai pentru a nu afla și altă lume despre situația.

Eu vă spun o părere strict personală. Aceasta este o afacere extrem de bună, cu un potențial fantastic. Vorbim despre trei tranșe de câte un milion de euro, eșalonate pe trei ani de zile.

Nu cred că era nicio problema ca o masă de 25.000 de suporteri să vină pe Arena Națională 20 de meciuri la rând. Se strângea un milion de euro din start. Emulația se materializa în bani, iar în doi, trei ani de zile, odată cu noul stadion, afacerea căpăta o altă dimensiune”, a explicat David.

Citește și:

ULTIMA ORĂ Negoiță îi răspunde lui Rednic după declarațiile de vineri

-->
Previous Vladimir Cohn, dezvăluri IMPORTANTE: ”E o dorință”
Next ULTIMA ORĂ Negoiță îi răspunde lui Rednic după declarațiile de vineri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *