David Irimia: „100% vă puteți baza pe mine!”


David Irimia a fost surpriza din primul 11 al lui Dinamo în meciul cu Gloria Buzău. Jucătorul de 16 ani a evoluat titular și și-a făcut bine treaba. David a povestit pentru site-ul clubului cum a ajuns să apară în formula roș-albilor.

David Irimia a jucat fundaș dreapta în prima sa partidă ca titular la Dinamo. Și nu a fost un meci oarecare, ci primul duel din play-off-ul care ar trebui s-o ducă pe Dinamo înapoi în Liga 1. David s-a achitat bine de sarcinile trasate de Ovidiu Burcă. Antrenorul l-a anunțat cu câteva zile înainte că va fi titular.

„În decursul săptămânii, m-a chemat Mister (n.r. – Ovidiu Burcă) la el în birou și m-a întrebat dacă sunt pregătit să intru de la început. I-am spus Da, Mister, 100% vă puteți baza pe mine și atunci am aflat, la mijlocul săptămânii. Sincer, speram ca de anul viitor să joc titular constant, dar dacă e mai repede, niciodată nu strică. Mister mi-a spus să intru fără frică. Mă bucur că am gestionat bine majoritatea fazelor și sper să o țin tot așa”, a povestit David Irimia.

Jucătorul dinamovist a fost impresionat de atmosfera făcută de fani pe Stadionul Arcul de Triumf, acolo unde tribunele au fost colorate în roșu și alb. „Ne bucurăm că fanii au fost aproape de noi. Sper să vină și la celelalte meciuri, pentru că noi facem tot posibilul să promovăm, dacă nu direct, măcar de la baraj să reușim să ne calificăm. Le mulțumim pentru suportul oferit!”

Citește și

Sângele alb-roșu apă nu se face! Mihalcea: ”Nu e locul ei în Liga 2”

 

 

Previous Mesaje contradictorii la Dinamo: ”Vom primi”
Next Nicolae Badea, gest pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *