Daum despre Torje: ”Nu e nimic adevărat”


-->
Selecționerul României, Christoph Daum, a reacționat după acuzele lui Gabriel Torje la adresa acestuia. El a explicat cum a gândit episodul ”autocarul”, pe care sugerează că fostul mijlocaș dinamovist nu l-a înțeles.

„Am legat o sfoară de autocar şi le-am spus jucătorilor: „Hai să vedem dacă putem să mişcăm autocarul împreună!” Acest exerciţiu a avut un efect pozitiv asupra echipei şi am făcut unul dintre cele mai bune meciuri, cu Danemarca. A fost o experienţă motivaţională”, s-a apărat Daum, într-un interviu pentru Stuttgarter Nachrichten.

Selecționerul german l-a contrazis pe Torje și în ceea ce privește înlăturarea de la lot a jucătorilor cu personalitate.

 „Nu e nimic adevărat! Întotdeauna le-am cerut jucătorilor să vorbească. O echipă care vorbeşte e una care trăieşte”, a mai spus Daum.

Chestionat să spună clar dacă Daum este principalul vinovat pentru tot, Torje a replicat:

”Puteți să întrebați și pe alții, ce înseamnă team bulding. Dar, nu te poate scoate afară din autocar, și aici mă refer la cinci jucători cu personalitate, și să spună: ’hai, trageți autocarul!’. Apoi să mai scoată alți cinci și să spună la fel. Iar la final când toți 25 trag autocarul să spună: ’vedeți, doar în echipă putem reuși!’. Am jucat în Italia și Spania și n-am auzit nicio echipă să facă așa ceva.”

Previous Un singur dinamovist în echipa etapei a 7-a făcută de LPF
Next S-a descoperit unde a plecat Aissati. A semnat cu altă echipă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *