Datorii uriașe pentru Dinamo. Anunțul lui Zăvăleanu


-->
Dinamo este pentru a doua oară în insolvență și oficialii echipei speră să poată readuce echipa pe linia de plutire după catastrofa financiară cauzată de managementul lui Pablo Cortacero. Însă „câinii” au datorii mari de stins.

Cu datorii de peste 8 milioane de euro, Dinamo a intrat din nou în insolvență, așa cum FANATIK a anunțat în luna iunie. Pablo Cortacero a dus echipa pe buza prăpastiei, iar pentru “câini” singura soluție de a continua este insolvența.

În această situație dificilă, cei din DDB, pe umerii cărora a căzut dificila moștenire a lui Cortacero, l-au ales pe Iuliu Mureșan ca președinte executiv la club, iar administrator judiciar a fost ales Răzvan Zăvăleanu.

Zăvăleanu este un om cu o mare experiență în ceea ce privește gestionarea insolvențelor cluburilor de fotbal după ce a mai lucrat la CFR Cluj, Gaz Metan Mediaș, ASA Târgu Mureș și FC Brașov, în timp ce aceste cluburi traversau perioade dificile.

Contactat de FANATIK, Răzvan Zăvăleanu a confirmat că ținta este de patru milioane: “Da, considerăm că suma de patru milioane de euro reprezintă datoriile, fără banii DDB. Încă nu pot să vă spun cu exactitate pentru că acest plan trebuie aprobat la tribunal.

Dar după calculele noastre, din cele opt milioane de datorii, șase sunt datoriile reale. Iar suma de patru milioane de euro este fără să luăm în calcul banii celor de la DDB”, a spus Zăvăleanu pentru FANATIK.

Citește și:

Optimism după prima victorie a lui Dinamo, la capătul a 6 eșecuri la rând: ”Niște muguri”

Previous „Rednic este cea mai bună soluție”
Next Bonetti se întoarce la antrenamente

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *