--> -->

Gestul lui Slavko Perovic


-->
La Dinamo se mai întâmplă și minuni. Un fotbalist destul de apreciat în Ștefan cel Mare, care a jucat și a marcat goluri importante pentru ”câini”, Slavko Perovic, a fost dat afară până la urmă de la Dinamo după ce medicul Liviu Bătineanu s-a întors la echipă. Motivul? Avea niște probleme la inimă și doctorul care a trecut prin două tragedii pe teren nu a vrut să mai riște una. Perovic a plecat neplătit de la Dinamo, dar nu a mers la FIFA.

”doar 31 de ani si sa am mai mult timp pentru familia mea” a spus Perovic pentru playsport.ro.

„Am fost furios pentru ca fotbalul e viata mea…Aceasta anomalie pe care o aveam eu este cunoscuta in fotbal, dar in Serbia si in Turcia, pe unde am jucat, nu mi s-a interzis niciodata sa evoluez. Niciun doctor nu mi-a spus sa ma opresc de la efort. Poate cei din Romania sunt mai avansati. Nu stiu, acum e totul la trecut.

Am de primit doar cinci salarii restante. Stiu ca alti jucatori straini au mers la FIFA ca sa-si ceara banii, dar eu nu am vrut sa caut dreptate acolo. Clubul se afla intr-o situatie grea, iar eu am un respect foarte mare pentru fani, pentru tot ceea ce mi-a oferit Dinamo sufleteste, astfel ca mai pot astepta. Ne putem intelege ca niste oameni adevarati dupa ce problemele majore se vor rezolva.

Sunt banii pentru care am muncit si am dreptul sa-i cer. Am stat doar un an la Dinamo, dar mi-a intrat la suflet acest club. O sa fie mereu parte din viata mea. Nu am fost apreciat de unii oameni de acolo, dar nu poti multumi pe toata lumea” a explicat Perovic pentru playsport.ro.

Citește și:

Cortacero, răspuns pentru Dinu: ”Negoiță nu mai poate”

Previous Cortacero, răspuns pentru Dinu: ”Negoiță nu mai poate”
Next Dănuț Lupu: ”Nu o să negocieze”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *