Dario Bonneti, la Săftica. Motivul vizitei și rolul său la Dinamo


Cei din Program DDB se mișcă repede în încercarea de a salva clubul. Deși s-a speculat în presă că Bonetti a mers și a vorbit marți cu jucătorii, rolul său nu va fi deocamdată de antrenor al echipei.

„Comunicat DDB

Astăzi au apărut informații în presă legate de vizita lui Dario Bonetti în cantonamentul lui Dinamo de la Săftica. Din păcate însă, amănuntele furnizate sunt eronate, ca să nu folosim cuvinte mai dure.

Este adevărat că Dario a fost la Săftica, însă nu a ținut nici un “discurs” jucătorilor, așa cum se scrie, din simplul motiv că discursurile sunt atributul antrenorului, iar antrenorul lui Dinamo este în acest moment Jerry Gane. În virtutea respectului față de adevăr, sperăm ca pe viitor să nu se mai producă o asemenea confuzie.

Dario a fost astăzi la Săftica pentru o întâlnire cu Jerry Gane. Nici măcar nu s-a intersectat cu jucătorii, a fost chiar departe de zona în care se aflau aceștia atunci. Informația potrivit căreia le-ar fi fost prezentat jucătorilor drept “director” este pură invenție. Reamintim că Dario Bonetti a venit la Dinamo în poziția de consultant pe probleme sportive al acționarului DDB!

Și ne oprim aici, în speranța că cine trebuie a înțeles necesitatea apariției acestui comunicat.

Dario Bonetti s-a întâlnit cu Jerry Gane, în biroul acestuia de la Săftica, antrenorul lui Dinamo oferindu-i detalii despre situația exactă în care se află echipa şi staff-ul în acest moment. Reamintim suporterilor că Jerry Gane a fost de acord să colaboreze cu Dario Bonetti, fără nici un fel de rezerve, pentru binele lui Dinamo. Însă în nici un caz nu trebuie să amestecăm lucrurile.

Le reamintim suporterilor dinamoviști că toate informațiile relevante despre ce se întâmplă nou la Dinamo le vor afla de pe pagina lor: “Peluza Cătălin Hildan-Dinamo”

În același timp, îi rugăm pe jurnaliști să trateze echipa Dinamo, acționarul DDB și pe Dario Bonetti corect și cu respectul cuvenit, la fel cum procedăm și noi cu presa.

Mulțumim,
Echipa DDB”

Citește și:

Motivul pentru care Șerdean nu a fost dat afară. Are misiune clară

Previous Motivul pentru care Șerdean nu a fost dat afară. Are misiune clară
Next S-a găsit vinovatul la Dinamo:"Ar trebui să dea bani"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *