Dario Bonetti vrea să îngroape Dinamo


Dario Bonetti nu se lasă și a dat Dinamo în judecată. Italianul vrea să fie repus în drepturi considerând că a fost demis abuziv. Conducerea clubului îi replică dur fostului antrenor.

Dario Bonetti nu renunță la contractul cu Dinamo. Italianul a fost demis unilateral de la echipă în finalul lunii septembrie.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al celor de la Dinamo, a declarat pentru FANATIK că Dario Bonetti nu mai are nicio șansă și a pus la îndoială faptul că el vrea să antreneze în continuare echipa, ci mai degrabă are ca obiectiv obținerea unei sume mai mari de bani.

“Domnul Bonetti s-a adresat judecătorului sindic în urmă cu 10 zile și a solicitat reintegrarea în câmpul muncii. După părerea mea, nu are nicio șansă de reintegrare.

Rămâne să vedem ce zice și judecătorul sindic. Mi se pare că, din punctul de vedere al reglementărilor sportive, este imposibil de reintegrat în muncă.

Cred că nu este vorba de așa ceva și dumnealui nu are o dorință prea mare de a antrena Dinamo, cât, mai degrabă, își dorește să mai obțină niște bani. Nu știu dacă este real sau nu”, a precizat Zăvăleanu.

“Ceea ce vreau să subliniez că la data la care domnul Bonetti a părăsit Dinamo, la data de 13 septembrie, a avut banii plătiți integral și, în plus, banii până la jumătatea lunii septembrie, care veneau în octombrie.

Deci, sub promisiunea că va semna documentele de denunțare, i-am făcut o plată anticipată. Dumnealui a încasat banii și a plecat cum a plecat. Am auzit o mulțime de discuții că nu ar fi fost plătit. O minciună. Este cu banii la zi”, a spus Zăvăleanu pentru FANATIK.

Citește și:

Dacian Cioloș se vede erou martir: ”Mai mare sacrificiu decât a guverna în această perioadă”

-->
Previous Iuliu Mureșan despre noi riscuri: "Vom face din nou recurs"
Next Ce șanse sunt ca Florin Răducioiu să vină la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.