Dario Bonetti: „O să discut mai multe cu conducerea”


Dario Bonetti are un anunț pentru suporteri în privința situației sale de la Dinamo, după umilința din derby. Antrenorul italian se află în Italia, într-o scurtă vacanță, însă înfrângerea cu FCSB, suferită duminică, scor 0-6, cu siguranță nu-i dă pace.

Tehnicianul a declarat că va urma o ședință cu oamenii din conducerea lui Dinamo și îi asigură pe suporteri că formația din „Ștefan cel Mare” va avea în curând rezultate mai bune.

Bonetti și-ar fi anunțat plecarea în Italia cu câteva săptămâni înainte, potrivit spuselor lui Iuliu Mureșan, administratorul special al „câinilor”, astfel că nu se pune problema demisiei.

Dario Bonetti a recunoscut, pentru ProSport, că va urma o discuție clară cu conducerea formației din „Ștefan cel Mare”, legat de ce s-a întâmplat la meciul cu FCSB. Acesta regretă faptul că fanii au trebuit să suporte o asemenea rușine, la un asemenea scor, în fața unui rivale „de moarte”.

„Eu sunt în vacanță pentru o zi. Mâine mă întorc la București și o să discutăm mai multe cu conducerea. Îmi pare foarte rău pentru rezultatul de aseară. Îi asigur pe fani că o să facem un campionat bun, cu rezultate bune”, a declarat Dario Bonetti, pentru ProSport.

„Bonetti a plecat până în Italia. Se știa acest lucru de două săptămâni, mâine după-amiază are antrenament. El a zis că revine să muncească. Acum, cred că se întoarce. O să avem niște discuții în interior, vom vedea dacă se impune o decizie radicală. Urmează să analizăm”, a declarat Iuliu Mureșan, pentru GSP.

Citește și:

Un alt MM Stoica: ”Sper să se salveze”

-->
Previous Dario Bonetti a plecat din România
Next Iuliu Mureșan anunță transferuri noi la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *