Dario Bonetti lăudat: „Este exact ce trebuia clubului”


-->
Daniel Șendre, purtătorul de cuvânt al DDB, a descris cel mai bine, într-un interviu exclusiv PlaySport, situația reală din sânul echipei. A explicat și de ce Dario Bonetti, italianul care s-a îndrăgostit de sarmalele și micii din România, este cel mai iubit personaj din anturajul formații alb-roșii.

– La 60 de ani, Dario Bonetti este cel mai în vârstă tehnician din Liga 1. E un context pregătit, experiența de pe bancă să construiască prin tinerețea din iarbă?

Daniel Șendre: Este exact ce trebuia clubului acum! Dario cunoștea bine Dinamo, Dinamo știa că Dario adoră să lucreze cu tineri și noi toți aveam nevoie de încă o minune!

Campionatul este abia la început, sigur că da. Însă noi la Dinamo trăim doar prezentul, din păcate. Asta poate părea paradoxal atunci când vorbim de copii. Situația la club este delicată în continuare. Insolvența ne protejează, însă este nevoie acută de finanțare.

Dacă noi, suporterii cotizanți, ne oprim, se oprește și povestea lui Dinamo. Atât că nu ne vom opri niciodată. Trebuie doar ca fiecare să ne facem cât mai responsabil partea: jucători, conducători, legende și suporteri. Dacă reușim asta, e imposibil să nu vină și rezultatele! E nevoie însă ca legendele să ajute mai mult sau măcar să critice mai blând, pentru că suporterii am dat și dăm tot ce putem, necondiționat!

Citește și:

CFR Cluj vrea să dea lovitura cu Claudiu Petrila. Suma record cerută

Previous Motivul pentru care un atacant al lui Dinamo a dispărut din echipă
Next Un rival îl laudă pe Sorescu : „5 milioane”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *