Dario Bonetti este istorie


Dario Bonetti este istorie la Dinamo. Conform Fanatik, italianului i-a fost reziliat contractul unilateral. Dinamoviștii au profitat de prevederile legii insolvenței și l-au dat afară pe antrenorul italian care în ultimele două săptămâni a refuzat să plece.

Legea insolvenței prevede că timp de 90 de zile de la intrarea societății în incapacitate de plată, aceasta poate să rezilieze unilateral contractele angajaților. Asta s-a întâmplat și cu Dario Bonetti, care a anunțat că nu are de gând să semneze rezilierea.

Contactat de FANATIK, administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, a confirmat faptul că lui Dario Bonetti i-a fost reziliat contractul: “Nu a fost o rezilieze bilaterală, ci unilaterală, în baza legii insolvenței. Dario Bonetti nu mai este antrenorul celor de la Dinamo”, a spus Zăvăleanu pentru FANATIK.

Din informațiile noastre, pe banca tehnică a alb-roșiilor urmează să fie numit Mircea Rednic. Antrenorul a negociat cu Nicolae Badea preluarea echipei și FANATIK a aflat că “Puriul” este foarte aproape de a-și începe al cincilea mandat pe banca lui Dinamo.

Citește și:

Continuă iureșul în PNL: ”Nu există parteneriat pe persoană fizică cu președintele Iohannis”

-->
Previous Transfer de senzație la Dinamo
Next Anunț oficial: „El este marele favorit”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *