Dario Bonetti: „Asta e problema”


Cu foarte mulți jucători tineri în echipa de start, Dinamo a luptat, dar nu a putut înscrie, iar antrenorul Dario Bonetti crede că problema cea mai mare cu care se confruntă este condiția fizică a fotbaliștilor.

Cu toate acestea, antrenorul italian, care a venit la Dinamo pentru a încerca să redreseze situația clubului, i-a felicitat pe elevii săi și le cere suporterilor să îi susțină în continuare pe fotbaliști.

„Am jucat cu mulți tineri care trebuie să capete experiența. Trebuie să încercăm să facem ce putem mai bine în asemenea situații. Noi muncim. Problema e condiția fizică, de aceea am făcut primele două schimbări. E imposibil să alergi 90 de minute fără condiție fizică. Am încercat să controlăm meciul și chiar am avut câteva ocazii. Am ratat la finalizare astăzi. Concluzia e una pozitivă.

Anton și Sorescu sunt jucători importanți pentru noi, se poate întâmpla orice. Pentru noi e imposibil să facem pressing, să alergăm tot timpul. Trebuie să facem alegeri în momentul ăsta. Felicitări pentru ei, pentru energia pe care au pus-o pe teren. Avem cei mai buni suporteri. Sper să rămână alături de echipă, de jucătorii tineri”, a declarat Dario Bonetti, după meciul de la Craiova.

Citește și:

Dan Barna se roagă de Biserică să susțină campania de vaccinare: ”E timpul”

-->
Previous Steliano Filip: "Nu sunt cu mine cei de sus"
Next Mai mulți suporteri pe stadioane de la 1 august

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *