Dario Bonetti a plecat din România


Eșecul usturător de pe Arena Națională a umplut paharul. Cu Dario Bonetti la cârmă, Dinamo a ajuns la cinci înfrângeri consecutive în Liga 1, toate fără gol marcat. Italianul a plecat astăzi în țara natală, iar sursele GSP informează că sunt șanse mici să revină pentru a conduce antrenamentul de mâine.

În această seară, conducerea lui Dinamo se va reuni pentru a lua o decizie în privința viitorului antrenor.

Dario Bonetti a plecat din România! Ce spune Iuliu Mureșan

Chestionat de GSP pe acest subiect, Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, nu a dezmințit în totalitate vestea: „Bonetti a plecat până în Italia. Se știa acest lucru de două săptămani, mâine după-amiază are antrenament. El a zis că revine să muncească. Acum, cred că se întoarce. O să avem niște discuții în interior, vom vedea dacă se impune o decizie radicală. Urmează să analizăm”.

Rednic și Uhrin, doriți la Dinamo

Dario Bonetti a pierdut și sprijinul unei părți importante din DDB. Fanii dinamoviști au două variante pentru înlocuirea italianului, doi antrenori iubiți în Ștefan cel Mare.

Primul este cehul Dusan Uhrin Jr., cel care a făcut minuni în play-out-ul precedent și a salvat echipa de la retrogradare. Al doilea este Mircea Rednic, un „câine” veritabil, considerat un manager excelent.

Contactați de GSP.ro, cei doi au negat orice discuție cu Dinamo și spun că șansele de revenire sunt mici.

Citește și:

Rareș Bogdan, critic: ”Norocul nostru e că nu avem alegeri la primăvară. Nu pot rămâne ca Che Guevara”

-->
Previous Deian Sorescu: „Lotul era destul de subțire”
Next Dario Bonetti: „O să discut mai multe cu conducerea”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *