--> -->

Dănuț Lupu: „Uhrin, lipsit de caracter”


-->
Dupa o bună perioadă, Dănuț Lupu reapare în peisaj cu noi declarații. Aceasta îl consideră pe Dusan Uhrin un antrenor lipsit de caracter, după ce a dezvăluit că jucătorii pe care i-a găsit la Dinamo nu sunt bine pregătiți fizic.

„Vă spun eu ce a gândit acest Dusan Uhrin. El a vrut să pară Dumnezeu pentru Dinamo. A vrut să pară în ochii suporterilor ca marele salvator. Adică el a crezut că vine și salvează echipa de la retrogradare, apoi o să culeagă singur roadele muncii altora. Așa cum au fost ei pe acolo, Bonnetti, Rednic și Stoican, să știți că oamenii ăștia au muncit. Nu au stat la cafele. Au muncit și ei după condițiile avute.

Mi se pare lipsit de caracter Dusan Uhrin. Nu poți să ieși public și să o tot dai pe pregătirea fizică precară a jucătorilor. Păi, ce faci? Dai în colegii antrenori? Nu știai unde ajungi? Credeai că ajungi pe la Real Madrid sau Bayern Munchen? Bonnetti, Rednic și Stoican trebuie să iasă și să vorbească, nu să îl lase pe Uhrin să arunce cu noroi în munca lor.

Dacă nu îți convine ceea ce ai găsit tu la echipă, păi de ce nu îți adunci oamenii din staff-ul tău personal de muncă? Dar îl ai? Nu îl ai! Ai venit doar cu o geantă pe umăr, de acasă, la aeroport. Nu ai staff că nu stă nimeni după tine șomer atâtea luni. După ce Uhrin a plecat de la Dinamo nu l-a angajat nimeni în atâtea luni. Și să nu îl comparați pe el cu Nicolo Napoli. Și acest om s-a întors la Craiova, așa cum Dusan s-a întors la Dinamo, dar măcar italianul a tăcut din gură și a făcut treabă. Nu l-am văzut pe Napoli si iasă și să se plângă de condiția fizică a jucătorilor săi. Omul ăla a tăcut și a muncit. Uhrin nici măcar nu realizează că după declarațiile astea își pune și vestiarul în cap, dar asta e altă poveste”, a spus Lupu pentru ProSport.

Dănuț Lupu: „ Nu îl lua nimeni”

„Și vreau să vă mai spun un lucru. Pe Stoican nu l-a dat nimeni afară de la Dinamo. A vrut Flavius să plece, că băiatul și-a dat seama de niște lucruri și a considerat că așa este mai bine pentru toată lumea. Așa și-a găsit de muncă și Uhrin, că nu îl lua nimeni.

Eu sunt sigur că și Flavius Stoican putea să ducă Dinamo la baraj, așa cum o să o ducă Uhrin. Barajul este maximum pentru ce o să facă Uhrin. Echipa nu o poate salva direct de la retrogradare. Au trecut deja două meciuri și Dinamo nu a câștigat în play-out”.

Citește și:

Salvează Uhrin un fotbalist plătit degeaba?

-->
Previous Revoltă la Dinamo: „E de capul lui”
Next Flavius Stoican îi răspunde lui Uhrin

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.