Dănuț Lupu se dezice de Dinamo


Dănuț Lupu (54 de ani) nu mai dorește să-și expună public părerile despre ceea ce se întâmplă la clubul Dinamo.
Contactat telefonic astăzi de GSP.ro, fostul mijlocaș al „câinilor” s-a arătat extrem de deranjat de atitudinea celor din cadrul clubului și a suporterilor dinamoviști. El anunță că nu va mai comenta nicio acțiune a clubului.

,,Nu mai vreau să-mi dau cu părerea despre ce fac cei de la Dinamo. În afara faptului că-mi doresc să reușească în tot ceea ce își propun, mai mult nu vreau să spun.

E clubul la care am cunoscut performanța, e clubul la care m-am făcut remarcat în fotbal, dar momentan nu pot să-mi dau cu părerea despre ceea ce fac ei. Nu că nu pot să-mi dau cu părerea, dar atât timp cât îi deranjează părerile mele, mă opresc și nu mai vreau să-mi spun părerile”, a spus Dănuț Lupu pentru GSP.ro

Lupu se arată nemulțumit de faptul că nimeni de la Dinamo nu l-a luat în serios cu ceea ce a avut de zis de-a lungul anilor.

,,Atât timp cât îi deranjează ce spun și n-au vrut să înțeleagă nimic din ceea ce-am spus eu de-a lungul anilor, mă opresc, le urez multă baftă și atât. Am ajuns la o vârstă la care nu mai vreau să comentez. Eu am încercat să-i ajut atât cât am putut eu de mult, dar atât timp cât am ajuns la conflict cu ei, eu spun că mă opresc”, a declarat dinamovistul.

Chestionat despre cum vede derby-ul de duminică dintre Dinamo și FCSB, acesta a răspuns: ,,Ca oricare dinamovist și ca un jucător care am jucat la Dinamo, îmi doresc să scoată un rezultat pozitiv, dar nu contează ce îmi doresc eu”.

Citește și:

4 jucători noi vor fi prezentați joi în conferință

-->
Previous 4 jucători noi vor fi prezentați joi în conferință
Next Suma importantă de bani care poate intra în conturile clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *