--> -->

Dănuț Lupu optimist în privința barajului


-->
Dinamo riscă să ajungă în Liga 2 pentru prima dată în istorie, după ce a pierdut turul meciului cu U Cluj, 0-2, în barajul de promovare/menținere în Liga 1.

Dănuț Lupu, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria lui Dinamo, a analizat prestația jucătorilor lui Dusan Uhrin jr. Fostul mijlocaș spune că a fost nemulțumit de atitudinea „câinilor”, dar crede că Dinamo poate întoarce soarta barajului în returul din „Ștefan cel Mare”.

„Șanse? Atât timp că mai e un meci, mai sunt șanse. Rămân la părerea că e diferență mare între cele două echipe. Dar mai trebuie să vrei și să ai și dorință. Nu cred că asta e valoarea jucătorilor lui Dinamo. Sper că nu asta e, chiar dacă au jucat cum au jucat.

Nu cred că DDB-ul sau altcineva îi mai poate ajuta acum pe jucători. Trebuie să arate că nu asta e valoarea lor. Dacă vor să intre în istoria negativă, atunci e alegerea lor. Poate vor arăta că meciul de acum a fost o întâmplare”, a spus Dănuț Lupu pentru Gazeta Sporturilor.

Ce spune Eugen Neagoe

„Am spus mai devreme că șansele erau egale. În prima repriză, U Cluj a controlat jocul și a avut o posesie mai bună. Dinamo nu a arătat ca o echipă de Liga 1 în prima repriză. U Cluj putea face 2-0 în prima repriză. În partea a doua, Dinamo a jucat mult mai bine, iar U Cluj nu a mai pus nicio problemă, până la ocazia lui Boiciuc.

Culmea, U Cluj a marcat al doilea gol în 10 oameni. Va fi destul de dificil pentru Dinamo, nu este ușor să pierzi cu acest scor. Cei mai mulți sperau ca Dinamo să câștige, credeau că va fi un joc ușor. Acum, lucrurile s-au complicat mult mai mult. Șansele de a rămâne în prima ligă sunt mult mai mici” – Eugen Neagoe, fost antrenor al lui Dinamo, la GSP LIVE

Citește și:

Câte oferte are Gigi Becali pentru ”perla” Octavian Popescu: ”Pentru nimeni”

Previous Dialog incredibil între Torje și un fan
Next De ce Dinamo are șanse mari la retur

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *