Dănuț Lupu o vrea pe FCSB campioană


Dinamovistul Dănuț Lupu o vrea campioană pe FCSB, în lupta roș-albaștrilor cu CFR Cluj.Fostul mare fotbalist susține că echipa lui Dan Petrescu a stat „la ciupeala rezultatului”, așa că își dorește ca titlul să fie câștigat de formația antrenată de Toni Petrea.

Deocamdată, diferența dintre FCSB și CFR Cluj este de un punct, însă dacă diseară învinge, CFR Cluj va fi din nou campioana României.

Dănuț Lupu o simpatizează pe FCSB și pentru faptul că Gigi Becali mizează pe mulți jucători români, spre deosebire de politica celor de la CFR Cluj.

„Eu vreau să câştige oricine altcineva, dar să nu ia campionatul CFR Cluj. CFR nu a avut un parcurs ridicat, din punct de vedere valoric. De fiecare dată, echipa a stat la ciupeala rezultatului, 1-0, 2-1. Fotbalul se joacă pe puncte, dar valoarea în teren este dată şi de numărul de goluri pe care îl marchezi. Dacă aş fi văzut că CFR are victorii constante la 3-4 goluri diferenţă, aş fi zis că merită să ia titlul, dar aşa… În plus, nu-mi doresc să câştige CFR şi din alt motiv. Vorbim de o echipă plină de străini, jucătorii români nu au loc să evolueze la CFR. Dacă vedeam 3-4 români care să evolueze constant, aş fi fost de partea lor. Aşa că îmi doresc să ia FCSB campionatul”, a declarat Dănuţ Lupu, la Orange Sport.

Citește și:

Gigi Becali: ”Au avut 3.000 de la CFR”. Reacția lui Pandele: ”Anchetă”

-->
Previous Dinamo joacă astăzi finala cu Steaua
Next Cu cine va juca Dinamo barajul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.