Dănuț Lupu: „Nu-mi doresc stare de tensiune”


Dănuţ Lupu (55 de ani), fostul mare fotbalist al lui Dinamo, acum aflat în cadrul CS Dinamo, a clarificat situaţia tensionată dintre el şi ultraşii „câinilor”, care nu s-au prezentat la meciul de handbal Steaua – Dinamo din cauză că Lupu lucrează la club.

O parte a galeriei lui Dinamo s-a înfuriat pe Dănuţ Lupu, fostul mare fotbalist al „câinilor”, iar din cauza prezenţei sale la CS Dinamo nu au mers la meciul rivala Steaua, de la handbal.

Contactat de orangesport.ro, Dănuţ Lupu a încercat să clarifice situaţia vis a vis de el şi o parte a ultraşilor lui Dinamo, care s-au supărat pe fostul fotbalist. Lupu a spus că o parte din galerie, pe care o consideră cea mai frumoasă din România, s-a supărat pe el după ce le-a spus fanilor că nu pot ţine clubul de unii singuri.

„Personal, eu nu sunt certat cu nimeni, nu am nicio problemă cu cei din galerie. Câţiva membri ai galeriei pentru că eu le-am spus adevărul. Le-am explicat că suporterii nu au cum să ţină o echipă de fotbal, oricât de mult şi-ar dori ei. Trebuie o susţinere puternică, de la investitori puternici, care să asigure confortul financiar al echipei.

Am tot respectul pentru tot ce au făcut ei în ideea de a spriji echipa de fotbal Dinamo, dar din păcate asta nu este soluţia finală. Multă lume a crezut că ei au ceva cu mine pentru faptul că am jucat la Rapid, cândva, nici gând de aşa ceva. Totul a plecat, aşa cum v-am spus, de la faptul că eu le-am spus realitatea în faţă.

N-o să-mi doresc niciodată o stare de tensiune cu galeria dinamovistă, pe care eu o consider cea mai frumoasă galerie din ţară”, a spus Dănuţ Lupu, pentru orangesport.ro.

Citește și:

Oferte de nerefuzat pentru iunie la Pam Beach Olimp

-->
Previous Dragomir: „Oameni de afaceri cu bani mulți!”
Next Cine va arbitra "U" Cluj-Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.