Dănuț Lupu: „Nu a vrut, nu a putut”


Steliano Filip (28 de ani), care va pleca cel mai probabil în această perioadă de mercato de la echipă, a fost criticat în urma retrogradării cu Dinamo în Liga 2.

Dănuț Lupu (55 de ani), fost jucător la Dinamo și fost internațional, este de părere că Steliano Filip nu ar fi trebuit să se întoarcă în Ștefan cel Mare în ianuarie 2021, după ce a jucat în străinătate.

”Filip e un jucător bun, dar care face foarte multe prostii. Eu nu l-aș fi luat la Dinamo. Mulți au venit să ajute Dinamo, dar au venit, de fapt, să se ajute pe ei. Filip nici nu a vrut, nici nu a putut. Torje măcar a vrut, deși nu a putut.

Te uiți puțin la ce declară, la cum se antrenează, la ce atmosferă aduce în vestiar. Când spui Dinamo, spui probleme deocamdată, dar trebuie să fie realiști”, a declarat Dănuț Lupu, la Pro Arena.

„Am telefonul plin de mesaje și de apeluri, de amenințări. Acum nu am ce să le mai spun, ce să le răspund. Vă spun sincer că am vazut mesaje care m-au lăsat mască dupa meci.

Vă dau un exemplu scurt despre cum am putut să vorbească despre familia mea și despre fetița mea, cum au putut să o înjure. Cât și despre copiii lui Matei (n.r. Cosmin Matei), ce au putut să spună. Au întrecut… pe deoparte le înteleg frustrarea, dar și ăsta e un motiv să plec, pentru că va fi foarte greu să rămân. De un an jumate de când m-am întors, sunt înjurat”, a spus Filip, la Fotbal Club Digi Sport.

Citește și:

S-a sucit, vrea bani de la Dinamo: ”Măcar unul”

Previous Un membru al Comisiei Tehnice e resemnat
Next Anunț îngrijorător despre viitorul lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *