Dănuț Lupu, mesaj pentru suporterii lui Dinamo


Fostul mare jucător al lui Dinamo, Dănuț Lupu, a vorbit în această seară despre situația de la Dinamo când nici cei mai optimiști suporteri nu mai cred în play-off, deși matematic este posibil orice. Jocul echipei e la pământ și fanii sunt tot mai departe de echipă.

”De ce să fie o situație imposibilă? Imposibil era anul trecut dacă luam campionatul sau imposibil era dacă luam titlul sezonul ăsta. Eu am încredere în acești puțini jucători, trebuie să recunoaștem că sunt puțini fotbaliști la Dinamo, că vor reuși să câștige punctele necesare pentru a rezolva calificarea în play-off.

Eu, de multe ori, i-am criticat pe jucători, dar acum trebuie să fim alături de ei, pentru că și așa sunt cu moralul la pământ. Vorba lui Andone, Dinamo are cel mai slab lot din ultimii 30-40 de ani.

Revenind la Miriuță, trebuie să ținem cont și de faptul că n-a avut noroc cum a avut Contra. Cosmin a avut noroc extraordinar de mare când a venit la Dinamo”, a spus Lupu, într-o intervenție telefonică, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”.

-->
Previous Miriuță resemnat. Ce spune despre play-off și despre faptul că i s-a cerut demisia
Next Cum a venit, a și plecat. Și nu voia salariu mare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *