Dănuț Lupu, dezvăluiri despre strategia lui Negoiță


Dănuț Lupu a lucrat cu Negoiță la Dinamo, el fiind la un moment dat șeful scoutingului, dar poziția sa a fost ocupată ulterior de Marius Iorga, total ineficient la Dinamo în ultimii ani și unul dintre oamenii care au contribuit la demiterea lui Rednic vara trecută.

Lupu a explicat ce se întâmplă la Dinamo în momentul de față.

”Când a băgat Negoiță ultima oară bani la Dinamo? Au supraviețuit din drepturi TV până acum. Acum nu mai au bani și n-au cum să-și ia licența.

Negoiță își face singur rău. Am spus de la început că n-o să cumpere nimeni Dinamo că nu ai ce să cumperi.

Credeți că n-ar fi oameni cu potențial care să cumpere Dinamo? Sunt foarte mulți, dar Negoiță n-are ce să vândă. Badea ar putea să-i ia culorile, emblema, palmaresul. Ce face Negoiță în condițiile astea? De ce ai cumpăra o echipă care n-are nimic? Mai bine te duci și cumperi Chiajna.

S-ar putea ca Dinamo să falimenteze. Eu nu-mi doresc acest lucru, dar dacă Negoiță asta o să vrea…probabil că asta va face. Dacă nu-și vor lua licența, Federația o să-i bage în Liga a 4-a. Dacă această echipă va ajunge în Liga a 4-a, va avea culori? Va avea emblemă? Și domnul Nicolae Badea are echipă în Liga a 4-a”, a declarat Dănuț Lupu la PRO X.

Citește și:

Viața Sfântului Calinic de la Cernica și 11 lucruri neștiute despre el

-->
Previous Negoiță, ultima ofertă pentru Rednic: ”Să vină”
Next Suporterii după anunțul lui Negoiță: ”Scăpăm Dinamo din mâna netrebnicului”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *