Dănuț Lupu, despre zilele în ATI și Dinamo


Dănuț Lupu a reușit să dribleze și coronavirusul! El fost internat la secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Colentina. Fără să-i fie foarte rău, a decis să cheme salvarea din cauza scăderii oxigenului din sânge, iar decizia imediată a fost internarea lui Dănuţ Lupu.

„N-aş dori nimănui să treacă prin ce am trecut eu timp de opt zile. Un coşmar, dar am reuşit şi am trecut şi peste această boală. Nu mi-a fost frică, numai că starea pe care mi-au creat-o cele opt zile la ATI a fost groaznică. Am reuşit şi i-am driblat şi pe ăştia”, a declarat Dănuţ Lupu pentru Look Sport Live.

Lupu a vorbit și despre situația de la Dinamo:

„Nu cred că o să plătească. Oricum, pentru binele lui Dinamo, cel mai bine ar fi să plece şi Contra, şi jucătorii spanioli, fiindcă nu văd ca suporterii să poată să achite salariile de 500.000 pe lună.

Mircea Rednic ştiţi şi dumneavoatră cum e sau lumea ştie în general că i se spune ‘Strâmbul’, dar el e un băiat extraordinar, un băiat cu caracter. Până la urmă, ce să faci? Eşti antrenor, dacă Hagi te vrea antrenor, nu te duci că ai avut un conflict cu el acum cinci ani?”, a mai spus Dănuţ Lupu.

Citește și:

Orban îi liniștește pe români. Nu vom sta în casă de Sărbători

Previous Mulțescu, dezvăluiri incredibile. Răspuns pentru spanioli dacă-i propun să antreneze echipa
Next ULTIMA ORĂ Pablo Cortacero mai pierde un om important

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *