Dănuț Lupu anunță: „El e singurul care poate salva Dinamo”


Dănuț Lupu a oferit niște informații în această seară despre situația de la Dinamo și ce i-a povestit Bogdan Bălănescu.

„Mie îmi pare rău. Eu n-aș fi vrut niciodată să se întâmple ce am spus eu. Eu am fost plimbat prin lumea asta. Când văd o persoană, pot să-mi dau seama de ea. Nu poți să te dai milionar și să faci conferința aia de presă. Mie mi-a fost milă de ei de când au făcut conferința aia. Eu îi voi critica, dar în sufletul meu o să mă rog să aducă banii ăia pe care i-au promis.

Cu părere de rău, n-o să aducă niciun ban. Dacă aduceai, aduceai de când ai făcut acea conferință de presă. Eu nu înțeleg, a adus atâția străini… și pe ce bani?! Nu cred că vor reuși. Eu am fost un om care l-a criticat pe Bălănescu foarte tare. În schimb, am avut o discuție cu el acum o săptămână. Dacă stai puțin și vorbești cu el, parcă începi să-i dai dreptate. Lumea trebuie să știe și lucrul ăsta. Bălănescu și suporterii au ținut echipa în ultimul an, nicidecum Negoiță sau alții.

În situația în care era acum, nu cred că va salva nici Negoiță. Vrei, nu vrei, trebuie să plătești banii ăia. Nu-l văd pe Negoiță să facă asta. De unde bani? Dacă fac jucătorii sesizări la FIFA, ce faci? O să-i bage în insolvență și o să vină iar Gigi Mulțescu cu copiii, vom vedea dacă mai vin niște italieni, că de spanioli ne-am săturat, și tot așa…

Eu, după acea sesizare făcută de domnul Badea și domnul Bacria la FRF, sper ca domnul Badea să facă ceva. E singurul care poate să facă ceva. Dacă vor reuși să scape de străini, dar s-ar putea să nu plece. Și eu aș sta pe 30.000. Conducătorii pleacă, dar ce faci cu jucătorii? Au contract 1-2 ani, nu poți să-i dai afară. Doar un nebun ar arunca acum 10 milioane la Dinamo”, a declarat Lupu, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Mănăstire cu o istorie de jumătate de mileniu

Previous Criza financiară se acutizează. Ultima îngrijorare a dinamoviștilor
Next Cosmin Contra a răbufnit: "Asta e cea mai mare problemă"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *