Dănuț Lupu anunță: ”Asta este suma care trebuie strânsă lunar după licență”


Dinamoviștii fac eforturi incredibile pentru a menține echipa în Liga 1 și pentru a lua licența pentru cupele europene în cazul fericit în care ”câinii” chiar reușesc o minune – să câștiga Cupa României în cel mai prost sezon din toate punctele de vedere pentru ei. Dănuț Lupu avertizează însă că va fi nevoie în continuare de foarte mulți bani.

”Eu îmi doresc ca ei să reușească, să strângă banii. Problema este că după luna asta le mai trebuie 300.000 pentru salarii. Apoi mai trece o lună și mai au nevoie de încă 300.000 pentru salarii. Înainte plăteau 550.000 pentru salarii, acum au scăzut la 300.000, după înțelegeri.

DDB aduce banii, ei se chinuie, dar trebuie să se gândească cum Gane a rămas în momentul în care nimeni nu voia să vină. Ar trebui lăsat până la finalul campionatului. Nu cred că asta e valoarea jucătorilor de la Dinamo, dar având problemele pe care le au… Până acum un an de zile, să nu se supere pe mine, acești oameni erau în tribune și scandau, iar acum conduc Dinamo. Ați văzut cum s-a schimbat FC Argeș după ce a venit Jean Vlădoiu, contează să ai și un fost fotbalist acolo.

Mi-e teamă să nu aibă doar interesul să ia licența. Nu cred că vor retrograda sportiv, sunt echipe mult mai slabe ca ei. În meciurile cu miză reușesc să se adune, să vorbească între ei, să demonstreze că nu merită să retrogradeze. În meciul cu Astra mi s-a părut că nu vor să alerge, în astfel de meciuri nu-și dau interesul. Asta este părerea mea. Poate nici Jerry Gane nu reușește să-i mai țină uniți”, a spus Dănuț Lupu, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în direct la Digi Sport.

Citește și:

Florin Cîțu se laudă: ”Suntem pe locul 3 în Europa și pe locul 6 în lume”

-->
Previous Un fost conducător de la Dinamo: ”El e singurul care poate scoate echipa din impas”
Next FRF ajută Dinamo și cluburile cu probleme financiare. Anunțul lui Răzvan Burleanu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *