Daniel Stanciu: ”Singurul aspect credibil în toată această ecuație e DDB-ul”


Fost președinte al lui Dinamo, Daniel Stanciu, a vorbit despre situația de la clubul din Ștefan cel Mare. În prezent director executiv la Universitatea Cluj, Stanciu este membru DDB cu numărul 7781 și consideră că în ultima vreme suporterii au fost singurii care au ajutat clubul!

”Lumea vorbește doar despre problemele financiare, despre strategii și proiecte care n-au nicio legătură cu realitatea. Ai adus jucători cu un CV impresionant pentru noi, dar încă nu e o echipă, trebuie să ai răbdare, să stabilizezi un schelet al unei echipe care să facă performanță.

Toată lumea din fenomen și inclusiv eu, deschid dimineața știrile din sport să mă uit să văd ce s-a mai întâmplat la Dinamo. S-au mutat, nu s-au mutat.

Este o avalanșă de știri negative și toate lucrurile astea pun amprenta decisiv pe emblema clubului, din păcate, vorbeam mai devreme de credibilitate… Cred că singurul aspect credibil în toată această ecuație e DDB-ul, sunt suporterii, care efectiv  au promis, au ajutat imediat, încearcă să ajute în continuare, deși sunt total dați la o parte chiar dacă încearcă să spună unii și alții să spună că sunt alături de noi, pentru ei am jucat, pentru ei facem, TEXTE!”, a declarat Daniel Stanciu la Digi Sport.

Citește și:

Dorin Șerdean: ”Avem deadline. Nu știm dacă va fi cazul ca DDB să ajute”

Previous Cosmin Contra s-a răzgândit: ”Propunerea mea a expirat. Mergem înainte”
Next Vestea pe care o așteptau dinamoviștii a venit: ”Suntem deschiși”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *