Daniel Stanciu, despre venirea lui Tamaș la Dinamo: ”Garantez”


Conducătorul celor de la ”U” Cluj, Daniel Stanciu, a informat suporterii celor două formații înfrățite că nu se pune problema ca Gabriel Tamaș să plece din Ardeal în această vară chiar dacă este pe lista noii conduceri a clubului. Stanciu și Tamaș sunt foarte apropiați după experiența din trecut a ambilor în Israel, unul conducător la Hapoel Acre, altul la fotbalist la Hapoel Haifa.

”Garantez că Gabi Tamaș nu pleacă. Restul informațiilor sunt doar speculații. Este unul dintre pilonii actualului proiect U Cluj și, în acest moment, este foarte implicat în viața echipei. A venit aici convins de proiect și își dorește enorm să reușim să construim împreună o echipă și un club care să atace performanța. Alături de Goga, Mureșan, Rus, Gavra, Vâtcă sau Novac, Tamaș este responsabil de viitorul sportiv al clubului și are obligația morală și profesională să impună o nouă mentalitate și disciplină în cadrul clubului, iar toate acestea împreună cu staff-ul și cu antrenor Adrian Falub.

Scopul este ca în viitorul apropiat să vină și rezultatele așteptate de către minunații suporteri ai lui U. Pentru faptul că a ales să vină alături de noi îi mulțumesc lui Tamaș, așa cum le mulțumesc și celorlalți care au venit, dar și președintelui Radu Constantea pentru tot sprijinul acordat”, a spus Stanciu pentru Liga2.ro.

Citește și:

Ionuț Lupescu despre spanioli: ”Cum va lucra MAI?”

Previous Ionuț Lupescu, despre spanioli: ”Cum va lucra MAI?”
Next Cât timp rămân Mulțescu și Tălnar antrenorii primei echipe EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *