Daniel Popa: ”Vreau să marchez împotriva lui Dinamo”


Atacantul împrumutat de Dinamo la FC Botoșani, Daniel Popa, a făcut astăzi niște declarații șocante pentru fanii echipei din Ștefan cel Mare.

„FC Botoşani este o rampă de lansare pentru mine. La Dinamo nu prea am avut şanse să joc. Am venit aici să joc, să câştigăm cât mai multe meciuri şi să ajungem sus. Vara trecută, FC Botoșani nu s-a înţeles cu cei de la Târgovişte. Eu am avut o problemă cu actele şi de aceea nu am ajuns aici.

Sper să marchez cât mai multe goluri, dar depinde cât o să joc, câte şanse o să am. Eu vreau să ajung golgheterul echipei şi al campionatului. Probabil o să joc contra lui Dinamo şi vreau să marchez”, a declarat Daniel Popa, potrivit site-ului oficial al grupării botoșănene.

Ce spunea Popa după ce a debutat cu două goluri în poarta lui Dinamo, în partida cu FC Voluntari, de pe 11 august, din Cupa Ligii:

„Este o seară frumoasă, mă simt mândru că am reuşit să înscriu de două ori. Am avut emoţii când mi-a spus domnul antrenor că voi fi titular. Pentru mine înseamnă enorm să marchez pentru Dinamo, sper să pot să dau goluri şi în campionat. Joc pentru Dinamo cu inima„.

Citește și:

Conflict între Bawab și Mihai Popescu astăzi la antrenament.

 

Previous Mutu dezvăluie cât a cerut Palic ca să rămână la Dinamo
Next Programul de pregătire al campionilor de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *