Daniel Popa, poveste în plină pandemie: ”S-a întors speriat și a plecat”


Pandemia de COVID-19 a băgat spaima în toată țara. Indiferent că locuiești la oraș sau la țară, oamenii se feresc să stea lângă oameni. Chiar și lângă persoane cunoscute!

Daniel Popa a povestit un episod amuzant dintr-o comună din județul Dâmbovița, acolo unde el locuiește împreună cu familia și cu iubita lui.

”Am fost zilele trecute într-un magazin, mi-a venit să strănut, am făcut-o, iar lângă mine era un om. S-a întors speriat către mine și a plecat în grabă. M-a pufnit râsul în primă fază, după care mi-am dat seama că așa vom fi mulți, speriați, dacă cineva tușește sau strănută pe lângă noi. Cu toate că e posibil să n-ai nimic, poți strănuta de la aerul condiționat din magazin.

Eu am fugit de virus, sunt aici de două săptămâni și nu știu când mă voi întoarce la București. Suntem feriți la țară, adică mai feriți, dacă a venit cineva în ultimele zile, l-a băgat direct în carantină.

La țară, e lumea mai ascultătoare, oamenii sunt mai speriați, ceea ce nu e chiar rău în acest moment. Sunt mai conștienți de importanța situației, așa că stau în case. Iar dacă sunt băgați în carantină, stau acolo, nu ies după ce pleacă oamenii de ordine”, a declarat Daniel Popa pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

VIDEO INCREDIBIL Ce fac rromii în orașe în plină pandemie: ”Nu se poate”

Previous ULTIMA ORĂ Dezvăluire despre ce se întâmplă la Dinamo dacă criza va dura
Next Cosmin Moți s-a hotărât unde vrea să-și pună ghetele în cui

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *