Daniel Popa: ”O să ne tachinăm”. Ce promite atacantul împrumutat


Daniel Popa este un jucător împrumutat de Dinamo la FC Botoșani care are un discurs foarte aprig înaintea confruntărilor directe cu fosta sa echipă. Dacă înaintea meciului tur spunea că vrea să marcheze împotriva echipei din Ștefan cel Mare, și acum promite că va face totul să facă un meci foarte bun pentru a ajunta echipa botoşăneană să învingă pe Dinamo.

„Este un meci foarte special. O să încercă să dau tot ce e mai bun, dacă voi fi introdus în teren, sperăm la un rezultat foarte bun pentru noi. Nu este niciun fel de presiune, am contract aici, vreau să joc cât mai bune. Eu încerc să ajut cât pot de mult colegii. Vreau să terminăm în play-off, nu contează cine marchează. Am vorbit cu foştii colegi de la Dinamo, ne vom vedea aici iar la sfârşit o să ne tachinăm”, a afirmat Daniel Popa.

Ce spunea înainte de meciul tur:

„FC Botoşani este o rampă de lansare pentru mine. La Dinamo nu prea am avut şanse să joc. Am venit aici să joc, să câştigăm cât mai multe meciuri şi să ajungem sus. Vara trecută, FC Botoșani nu s-a înţeles cu cei de la Târgovişte. Eu am avut o problemă cu actele şi de aceea nu am ajuns aici.

Sper să marchez cât mai multe goluri, dar depinde cât o să joc, câte şanse o să am. Eu vreau să ajung golgheterul echipei şi al campionatului. Probabil o să joc contra lui Dinamo şi vreau să marchez”, a spus Daniel Popa pe 20 iulie 2017.

Citește și:

Ce jucător și-ar dori Miriuță de la FCSB

-->
Previous Ce jucător și-ar dori Miriuță de la FCSB
Next Alberto Cobrea: ”Presiunea este mai mare pe ei”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *