Dănciulescu se ia de cei de la FCSB: ”Această tactică nu mai prinde”


Directorul sportiv al dinamoviștilor, Ionel Dănciulescu, a venit astăzi special la conferința de presă să le răspundă steliștilor, care au spus astăzi că se tem de arbitraj în cazul în care va fi delegat Ovidiu Hațegan.

”Văd că deja cei de la FCSB și-au făcut o strategie, înainte de fiecare meci discută numai și numai despre arbitraj. Le-a ieșit foarte bine această strategie și la meciul tur, aș fi vrut să fie la fel de vehemenți atunci când noi am avut un penalty clar la Patrick Petre, noi am vorbit după meci și nu s-a întâmplat nimic.

Dacă e să privim realitatea eu spun că de când a început acest campionat Dinamo este cea mai dezavantajată echipă din acest punct de vedere. Asta o spuneți voi și cei care au făcut statisticile. Eu zic că ar trebui să ne concentrăm pe ce avem de făcut în teren, nu trebuie să pună presiune pe arbitru, e cel mai bun arbitru român în acest moment dacă va fi Hațegan.Presiunea este foarte mare pe ei pentru că a câștigat Viitorul. Dar această tactică cred că nu mai prinde la nimeni. Așa că cel mai bun să câștige.”, a declarat astăzi Ionel Dănciulescu.

 

Previous SUPER-VIDEO Jucătorii lui Dinamo au cântat cu fanii la antrenament
Next Contra: ”O să fie o bucurie unică”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *