Dănciulescu revine în Ștefan cel Mare. Plan grandios care include Program DDB


Ionel Dănciulescu a fost primul oficial de la Dinamo care a fost dat afară de spanioli, deoarece Dorin Șerdean i-a informat că el este cel care scurge informații în presă.

De mai multe săptămâni Danciu pregătește un proiect grandios în colaborare cu Clubul Sportiv Dinamo, deținut de Ministerul Afacerilor Interne! CS Dinamo vrea să deschidă o Academie de copii și juniori ultra performantă, iar managerul general al proiectului urmează să fie fostul atacant dinamovist.

Liber de contract după ce a fost dat afară de țeparii spanioli Cortacero, Colado și românul Șerdean, Danciu a fost contactat de președintele CS Dinamo, Ionuț-Adrian Popa, acesta fiind cel care îl dorește foarte mult pe fostul mare atacant al ”câinilor” și i-a propus lui Ionel să creioneze un proiect pentru o Academie care se dorește cea mai mare și mai performantă din România.

Sursele ProSport susțin că primul pas gândit de Danciu este să facă o colaborare cu echipa dinamovistă care evoluează în Liga 1 și este patronată de țeparul Cortacero. Fostul mare golgeter încearcă astfel să salveze copiii care sunt deja la Dinamo, dar din cauza spaniolilor, care nu oferă niciun ban clubului, suferă mult:

”Danciu a pus ca primă condiție salvarea copiilor de la FC Dinamo care evoluează în Liga 1. E foarte supărat din cauza faptului că antrenorii de acolo sunt neplătiți, iar copilașii nu au nici măcar mingii cu care să se antrenze. Comandatul CS Dinamo I-a transmis lui Dănciulescu că este de acord și că are de gand să modernizeze terenurile din parcul Dinamo și să îndeplinească toate cerințele pe care Danciu le are”, au dezvăluit surse din cadrul CS Dinamo.

Tot Dănciulescu a fost cel care a propus ca juniorii din noua Academie ce urmează să fie construită să poarte pe tricouri, indiferent de categoria de vârstă, însemnele proiectului socios al suporterilor ”DDB”. După ce se va stabili organigrama Academiei, terenurile care vor fi renovate și acoperite în baloane pentru condiții bune de pregătire și pe timpul iernii, Danciu-gol vrea să facă o colaborare și cu secția de înot a clubului, pentru ca micuții fotbaliști din Academie să aibă acces la bazin și să facă acolo pregătire și recuperare.

Citește și:

Pelerinaj cu reguli stricte la moaștele Sfântului Spiridon din București

Previous Muncă degeaba. Cum a transformat Marica birourile pentru spanioli FOTO Exclusiv
Next Consiliul de Administrație important luni. Couto și Rufo Collado vizați

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *